vojtaz2 Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 w górach sowich też niby są strażnicy" he he ja jeszcze nie widziałem. regers napisz mi swoje gg na pw. A i mam jednego znajomego z Wołowa i z Wrocławia ściągnę parę typów
Parowóz Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 o ich doswiadczeniu świadczy też planowany okres poszukiwań -9 do 12 lipca - czyli w biotopie Odry pokrzywy wysokie na 2 do 2,5 m m ,trawy na 1,5 m ,niekoszone praktycznie nie do przebycia pieszo ,tarniny i jeżyny ze świerzutkimi przyrostami -ŻYCZE SUKCESÓW
7278s Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Napisano 26 Grudzień 2008 Dziękujemy za wsparcie!Jeżeli chodzi o nasze doświadczenie to mamy je już od paru latek,nasze badania i wnioski prowadzą do ciekawych fantów które właśnie tam są,bo każdy wie że nikt na daremno nie zamurował tego betonem na około 100cm.Nasze pruby wybicia małej szczeliny zawsze się kończą na bardzo dużym wysiłku a to dla tego że jest to beton zbrojony z dużymi kamieniami.Ruscy gdy szperali po tych podziemiach to sami to zamurowali pogłoski u starszych ludzi mówiły że bardzo dużo ruskich tam gineło na minach oraz o tym że ruscy wsadzili tam militaria typu chemiczne itp.Czy to prawda nie nie wiemy bo nie mamy na to dowodów.Wiemy natomiast że tam nie ma żadnych skarbów typu złoto są tylko maszyny i militaria już zalane w 1997roku wiec dlaczego tak ciężko tam się dostać.Panowie strażnicy jeżeli tacy są dajcie na wstrzymanie setki kości ludzi oraz chemia już są odkryte a platyna przemysłowa czy maszyny te które sami rosjanie nie zabrali teraz to złom.WIĘC DAJCIE NAM EKSPLORATORĄ NADAL TO BADAĆ BO MAMY 2008R NIE MA JUŻ ZABORÓW ITP.
DJ MHz Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 A badajcie sobie, tylko pozwolonka ciekawe czy wam napiszą :). I pamiętać! Wszystko należy do państwa więc żadnych akcji typu do kieszonki" hehe.
Parowóz Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 kopcie ,kujcie to znikniecie w niepamieci jak miłośnicy qadów którzy tam zagościli ostatnio ale wiatr zatarł ślady opon a kości ich bieleją na wydmach Odry Leśniczy z Rogowa Józef B jest faktycznym strażnikiem podziemi Lubiaża a ja tylko jego pomocnikiem Kazdy próbujacy coś tam grzebać zostanie natychmiast zlikwidowany i zakopany przy uzyciu własnej saperki tak głęboko aby lisy go nie wygrzebały Wspólnie z Józefem B wchodzimy sobie do tych podziemi innym wejściem nie tym zamurowanym ,pooglądamy sobie zawsze Bursztynową Komnate ,poprzewalamy troche platyny technicznej co by nie rdzewiała a jak sie nawalimy w knajpie w Malczycach to wracamy samochodem tymi tunelami co by nas Policja nie złapała -raz przez pomyłkę wyjechaliśmy w miejscowości Garwół i musieliśmy wracać z powrotem -innym razem wyjechaliśmy aż Berlinie na stacji metra ,po drodze minelismy czterech pancernych i psa jak szykowali czołg 102 do brodzenia - o wyjeżdzaniu w kopalniach zagłębia miedziowego już nawet nie wspomne bo górnicy się złoszcza jak jeżdzimy im po wyrobiskach
Parowóz Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 cyt.WIĘC DAJCIE NAM EKSPLORATORĄ NADAL TO BADAĆ BO MAMY 2008R NIE MA JUŻ ZABORÓW ITP."i tenże mlody człowiek próbował mnie pouczać o poprawności pisowni Wołowowi"Ciekawa musi byc ta gazeta w której to towarzycho próbuje publikować
sid30 Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 parowóz ??? a znasz krzysiek jarzyna ze szczecina ?? szefa wszystkich szefów ?? heheeh
7278s Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Napisano 26 Grudzień 2008 Parowóz a znasz SIARE I KILLERA ??? HA HA HAJAK TO MÓWIĄ SĄ LUDZIE I TABORETY.
7278s Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Napisano 26 Grudzień 2008 Spadam z całym klubem na inne forum BO ADMINISTRATORA TO TU CHYBA NIE MA??? Albo nie potrafi zrobić porządku z Parowozem. Tu nie darady normalnie pisać
7278s Napisano 26 Grudzień 2008 Autor Napisano 26 Grudzień 2008 DO ADMINA! Upszejmie proszę o usunięcie mojego kąta z tej strony.Poniewasz nie wiem w jaki sposób to zrobić
Tomek22 Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 PAROWÓZ jak jesteś taki mocny to zapraszamy na spotkanie klub z Pod Poznania chętnie się spotka z tobą.Pokażemy tobie jak wygląda ludzka kość co ty na to ???
Tomek22 Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 My z chłopakami też spadamy z tego forum.Ten PAROWÓZ CZY JAK MU TAM PRZEGINA to nie forum to dziecinada
Tomek22 Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 JAK MOŻNA Z TEGO FORUM WYPISAĆ SIE BO TO PRAWDA CO NAPISAŁ 7278S ??? Admin nic nie robi żeby jakiś Parowóż wypad z tego forum
Czlowieksniegu Napisano 26 Grudzień 2008 Napisano 26 Grudzień 2008 Hmmmmm.A po co te nerwy, gdy Święta jeszcze? Dla porządku- jeden z Moderatorów już zawitał do wątku i poprosił o odrobinę spokoju i szacunku.Parowóz, na tyle na ile Go znam, i tak wykazał się maksimum cierpliwości. Czego niestety nie można napisać o Waszych wpisach.PS A dlaczego usiłujecie Go przy okazji obrażać?Może skorzystajcie Wszyscy ze świątecznej atmosfery, idźcie coś zjeść (?) i nie róbcie na forum burd.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.