don koyotte Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Napisano 22 Grudzień 2008 Znalezione na terenie sadu pod Piasecznem k/Warszawy razem z innymi gadżetami z różnych okresów (odznaka niemiecka z IIw., guziki carskie, szrapnele itp.) Ktoś może wie od czego toto?
abcd Napisano 23 Grudzień 2008 Napisano 23 Grudzień 2008 Może? http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=53530&highlight=stettin
don koyotte Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Napisano 23 Grudzień 2008 Kształt blaszki i resztki trzpieńnia z tyłu do mocowania, bardzo podobny. Dzięki abcd! Jak to niektóre fanty lubią podróże: odznaka konduktora z Hannoveru w sadzie pod Piasecznem:)
don koyotte Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Napisano 23 Grudzień 2008 Czyli pasi. Tyle że na mojej numer główny nie jest łamany na rok wydania, więc nie wiadomo z kiedy toto pochodzi
don koyotte Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Napisano 23 Grudzień 2008 Wielkie dzięki abcd. Miałem różne teorie na temat tej blaszki, ale w żadnej nie uwzględniałem konduktora:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.