Hermanos Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=640311#696655mam taki sobie zmasakrowany helm i postanowiłem go odnowic (będzie roboty, co). na początku zacząlem od wywalenia środka, bo się do niczego nie nadawał i chce najpierw obsłużyć dzwon, a potem jakoś załatwić wnetrze. I tu jest problem - czy da sie je samemu dorobić? jak trzeba to dam jakieś foty(bo troche się już zmienił przez ten czas)herman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Ja bym się Kolego na Twoim miejscu nie bawił tym hełmem. Chyba ,że masz dużo wolnego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 http://www.odkrywca.pl/m42-renowacja,597014.html#597014Tu masz kolego link do mojego tematu. Są tam fotki z renowacji m42. Normalnie nie zajmuje się takimi zabiegami jednak potrzebowałem hełmu jako ,,rekwizytu filmowego'' i musiałem poświęcić jakiś garnek dla dobra sprawy.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 Mam podobny dylemat,zastanawiam sie co z tym fantem poczac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 ...i czy nadaje sie do renowacji,jak skonczysz swoj to pusc fotke.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Ja już raz robiłem podobną skórę, jak dla mnie szkoda czasu, skóra się ściągnęła" z biegiem lat a więc nie będzie pasować na oryginalny rozmiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2008 Też nie jestem pewny czy warto go remontować, ale może, może... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.