Major Kirkor Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2008 Myślę że powinniście zerknąć na to:http://kresy24.pl/showNews/news_id/5866/Moim zdaniem to wariactwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Uczucie, że Stalin - ojciec narodów - po części jest także moim ojcem, towarzyszyło mi przez całe życie. To ojciec narodów, który był surowy, który osądzał innych i który - być może - mylił się. Był jednak ojcem mojego kraju. Wszelkie ataki na Stalina są śmieszne i obrzydliwe" - mówi Eustachiusz...... chyba zaraz rąbnę głową o podłogę hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Kirkor Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2008 myślałem że ty to napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 15 Grudzień 2008 Share Napisano 15 Grudzień 2008 Myślę że jak by im się jeszcze jeden taki Stalin trafił ,to już bu nie było komu się modlić . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.