MrSmith Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Napisano 14 Grudzień 2008 Czy to skóra lisa, czy jakiegoś innego zwierzaka?Wygląda trochę jak sciąnięta nożem? Żadnego wiszącego mięsa.Czy coś wyjadłoby tak dokładnie?Niedaleko jest mała ferma lisów.Przez wiele lat sporo ich uciekło i podobno nawet skrżyżowały się z okolicznymi udymi".
rudolf Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Albo sam zrzucił{jak wąż}Albo zjadła {lub wypiła} chupacabra. http://kryptozoologia.w.interia.pl/chupa.htm
von Neumarkt Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Wygląda jak skóra ściągnięta z Królika.
marcjew Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Skorka jest cala wiec z cala pewnoscia musial to byc homo sapiens:)))
dzieci3 Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Zdecydowanie oskurowany zajączek,comber i cała reszta kruszeje na Świąteczny pasztet.Pzdr.
jagoda_szczecin Napisano 15 Grudzień 2008 Napisano 15 Grudzień 2008 Z cała pewnością jakiś (....) ,nie będę pisać brzydko na forum ,oskalpował zwierzaka,mięsko zjadł i już zabrakło czasu na zakopanie szczątków .
MrSmith Napisano 16 Grudzień 2008 Autor Napisano 16 Grudzień 2008 Czyli jednak królik. Lisy raczej nie są jadalne. Pewnie jakieś psy przyciągnęły futro. Sorry za zaśmiecanie forum.
zbyniek Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 Mnie się wydaje że jet to skóra tyranozaura reksa :)))))
tombspider Napisano 16 Grudzień 2008 Napisano 16 Grudzień 2008 To ja panowie rozwiąże ten problem : ) Jako że przez kilka lat parałem się hodowlą królików stwierdzam że:1. Futerko pochodzi od królika2. Po wypatroszeniu zwierzątka, gospodarz zapewne zakopał jego niejadalne szczątki (futerko, flaczki, itp...), które w nocy zostały odkopane przez bezdomne psy, lub dzikie koty. U mnie to była norma niestety :( Dopóki nie sprawiłem sobie owczarka, znajdowałem takie skórki odkopane i rozwłóczone w promieniu kilkudziesięciu metrów wokół domu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.