Skocz do zawartości

Pytanie :)

michal1514

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam takie błache pytanie, Na wiosce u mojej babci jest pełno pól (jak na każdej wiosce) i na jednym z nich stoji samotne drzewo, same bez żadnych innych...Czy opłaca się szukać w okolicy tego drzewa oraz pod drzewem itd. itp ?? Ciągle sie do tego przymierzam ale jakoś nigdy okazji nie mam :(
Napisano
Sorki, ale zawsze dziwią mnie takie pytania - po prostu weź wykrywacz i sprawdź teren, przeciez żaden z nas nie ma szklamej kuli i nie powie Ci, czy ktoś coś tam ukrył lub zgubił, czy też nie. Z własnego doświadczenia powiem tylko, że samotne drzewa stojące w polu zachęcały ludzi do odpoczynku w ich cieniu - coś więc mogło wypaść z kieszeni, z drugiej strony to idealne miejsce na przerwę w czasie prac polowych i wypicie oranżady, polo-kokty, jabola, ćwirtuchy lub nawt połóweczki, więc na pewno będą kapsle i nakrętki polmosy":-)
Napisano
zgadza się , takie samotne drzewa zawsze w pierwszej kolejności szły do przeszukania :)
ktoś te drzewo tam zasadził , żeby latem w polu ochłody w jego cieniu szukać , takie drzewko może miło zaskoczyć tym co skrywa pod swoją koroną :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie