dado373 Napisano 27 Styczeń 2009 Share Napisano 27 Styczeń 2009 Nr.4KOPACZ1 czy mógłbyś mi wyjaśnić co oznaczają numerki na \"rewersach'' WHW ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 witam dado373 po dłuższej przerwieTwoje WHW Nr.1,2 i 4 były opisywane wcześniej tylko dodawałem jedno zdjęcie i opisywałem ilość wzorów.Odznaczenie Nr.3 jest wydane przez Reichsmutterdienst a rok wydania nie jest znany.Numeracja na rewersach oznacza nr.maszyny,formy lub prasy z której znaczek pochodzi,rzemielśników i wytwórni było bardzo dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 1 Luty 2009 Autor Share Napisano 1 Luty 2009 VDAMETZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopacz1 Napisano 2 Luty 2009 Autor Share Napisano 2 Luty 2009 VDAPOSEN - POZNAŃ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Luty 2009 Share Napisano 9 Luty 2009 do gory na prosbe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.