raflen Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Napisano 8 Grudzień 2008 tak jak w temacie co to za odznaka/wpinka? jest ona na agrafce.wymiary:wysokość 3 cmszerokość 2 cmz góry dziękuję za odpowiedzi :)
escewu Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 witam chłopaków, mam także taka wpinke:) to co z tym katalogiem?
Kopacz1 Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 dokładnie odznaka z trzeciej wojennej pomocy zimowej,kwesty uliczne pod hasłem Dzień Wehrmachtu" z 28 i 29 marca 1942r.Kwesta została zorganizowana przez Wechrmacht,NSKOV,NSRKB,DRK i RTBKolekcja z tej zbiórki składa się z trzech rodzajów odznaczeń.Pozdrawiam i polecam się w ID. WHW
dudzin Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Kurde tyle wpinek WHW było już identyfikowanych, a może by tak stworzyć pod jednym linkiem ich katalog?
Kopacz1 Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 jestem za i chętnie dodam opis do fotek,jestem kolekcjonerem WHW i doskonale zdaje sobie sprawe jak ogromny i szeroki jest to temat.pozdro. KOPACZ1
FirstToFight Napisano 1 Lipiec 2009 Napisano 1 Lipiec 2009 http://www.drugawojnaswiatowa.ubf.pl/downloads.php?cat_id=11sprawdz tu ale pierw trzeba sie zarejestrowac ale to tylko kilka chwil
raflen Napisano 8 Grudzień 2008 Autor Napisano 8 Grudzień 2008 tak jak w temacie co to za odznaka/wpinka? jest ona na agrafce.wymiary:wysokość 3 cmszerokość 2 cmz góry dziękuję za odpowiedzi :)
Pytanie
raflen
tak jak w temacie co to za odznaka/wpinka? jest ona na agrafce.
wymiary:
wysokość 3 cm
szerokość 2 cm
z góry dziękuję za odpowiedzi :)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.