Sturmgeschutz Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Witam interesuje mnie identyfikacja tej części podobno wyjęta z jakiejś armaty.PozdrawiamStug
Sturmgeschutz Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 jeszcze taki zamek ,podobno wyjęty z czołgu.Może ktos go rozpozna.
Cronos Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 7,5 cm KwK 40, nie koniecznie stug. Pzkpfw IV też.
maru Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cronos zgadza sie Pzkpfw IV tez i StuG IV ,StuG IIIpozdrawiam.
Sturmgeschutz Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Poproszę was o wstawienie fotografi działa do tego zameczka ale bez tych wszystkich klamotów co je otaczaja czyli te górne odprężniki iświńskiej głowy".proszę o fotografie jak wyglada chłodnica od Panzer III/IV bo też jest do kompletu a niechcę nabrać jakiś śmieci.Może ktoś określić w przybliżeniu cenę jaką można śmiało dać za ten zamek.Ile za działo przypuśćmy ,że będzie bez hamulca+chłodniczka.Pozdrawiam szanowne grono poszukiwaczy i kolekcjonerówStug
Sturmgeschutz Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 pomocne były by wymiary np.armaty z hamulcem i bez ,długość,średnica przy hamulcu z zewnątrz i od strony zamka.PozdrawiamStug
maru Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Fotki chłodnicy sa w tym watkuhttp://www.odkrywca-online.com/remont-stug-iv-grzegorzew,643327.html#643327
lefa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Panie Sturmgeschutz proponuję czytac uważnie to forum.W wątku o rekonstrukcji sztuga z Poznania Pan JC1234 napisał ze nie kupują części.Więc po co ciągle ile warte ile warte.
Sturmgeschutz Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Panie lefa masz problem z czytaniem to nie czytaj.Co mnie obchodzi Stug z Poznania nie o nim tu mowa ,jak się oriętuję oni tam mają wspomniane części więc jak piszesz nie na temat pozostań tylko BIERNY na forum.Zresztą chyba lubisz się wymądrzać ,świadczy o tym ten ,żółty karton przy twoim niku .PozdrawiamStug
Sturmgeschutz Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Dziękuje kolego maru zawsze jest jakieś odniesienie,mozna zerknąć na detale co jest bardzo pomocne.Wielkie dziękiPozdrawiamStug
Sturmgeschutz Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Myślę ,że Hetzer też taki zamek posiadał przynajmniej tak mi się zdaje,jak sądzicie?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.