Folkersam Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 Witam-ma ktos z forumowiczow stare fotki poczciwego Mołotowaw wersji wojskowej-głownie chodzi o oznaczenia,napisy,detale etc itp:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżemik Napisano 1 Styczeń 2009 Share Napisano 1 Styczeń 2009 SPRÓBUJ NA http://www.autogallery.org.ru/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Mam nadzieję, że chodzi Ci o GAZ-51, nie o 63, bo to jednak trochę różne samochody.Pierwszy skan - z dużej odległości, więc nie najostrzejszy, ale ogólne pojęcie o malowaniu daje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Samochód U-026-593 z przodu; widać tablicę i boały numer na lewych drzwiach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Lewa strona: numer na drzwiach, w rogu skrzyni nośność (2500 kg), kwadrat z literą T"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Szczegółów to tu niezbyt wiele, ale przynajmniej widać położenie tylnej tablicy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 ..a tutaj numer na prawych drzwiach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Od wewnątrz kabiny , na szybie żółty napis o ograniczeniach prędkości.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 .. a tu lustrzana odbitka fragmentu poprzedniego zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 No i na koniec dodam, ze zdjęcia są z 59 roku i przedstawiają jednego z pierwszych Lublinów". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 6 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2009 Dzięki-właśnie tego typu fotki szukam!oczywiście znam rożnice pomiędzy 63 a 51-mam oba:-)niemniej jednak myślę,że detale oznaczeń i malowania będą w obu identyczne:-)ciekawe zdjęcia-to pierwsza wersja kabiny,mocno jeszcze wzorowana na studrze,bez radzieckich krągłości".... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 6 Styczeń 2009 Share Napisano 6 Styczeń 2009 No to się cieszę i powodzenia w malowaniu. Na 63 może zamiast T" dasz skrzyżowane lufy armatnie w kwadracie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 9 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2009 Ma kolega jeszcze jakieś zdjęcia? opis ograniczeń prędkości rozbraja...nie widziałem jeszcze takiego wczesniej:-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 moze to nie w temacie ale to autko stoi u gospodarza i niszczeje, a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 To chyba sanitarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 25 Kwiecień 2009 Share Napisano 25 Kwiecień 2009 Szkoda tej sanitarki.Oby ją ktoś kupił i odrestaurował :-/Serce boli.Folker jakbyś mógł to zaprezentuj fotki swoich GAZ-ów.Z góry dzięki!Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Gdyby ktoś był zainteresowany tą sanitarką to chetnie udzielę informacji gdzie stoi.Mój tel. 666047810 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 26 Kwiecień 2009 Share Napisano 26 Kwiecień 2009 Witam faktycznie szkoda tej sanitarki,tym bardziej,że to Gaz 63,czyli wersja z napędem na 4 koła.Ja już mam jednego,więc nie kupię bo nie mam gdzie postawić.Szukam do swojego zabudowy,najlepiej paki.Mieszkam w Żarach,więc jak ktoś w okolicy ma,to niech da znać.Może być wygnita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Dla zaiteresowanych, GAZ stoi w Wielkopolsce okolice Turku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Witam!Ester patrząc na zdjęcie widzę że masz tam miejsce na tą sanitarkę ;-)Zlituj się chłopie! mnie by z domu wyrzucili jakbym się sanitarką zaopiekował" :-/A może by zagadać z redakcją Automobilisty, może oni znajda kogoś dla Gaza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Moje Gazy dopiero powstaja,jak fenix z popiołów :-)http://gaz-51.blogspot.com/http://1.bp.blogspot.com/_aaIF8TRuY9Y/SRnHhHvReDI/AAAAAAAADac/0mXf-s4FItg/s1600-h/aaaa.jpgSanitarką z chęcią się zaopiekuje:-))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Chetnie udzielę pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Folkersam Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 W takim razie proszę o kontakt:militarnezory@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Witam!Folkersam jesteś WIELKI!!! ;-))Tatra też wymiata a ten Gaz obok Tatry ma kabinę z sanitarki?Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nebelwerfer Napisano 2 Maj 2009 Share Napisano 2 Maj 2009 aha!Dajcie Koledzy znać czy udało się odkupić sanitarkę.Pozdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.