Skocz do zawartości

W piasku pod małym miasteczkiem 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 342
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
kolego latający holender, nie wiem czy ktoś już o tym wspominał, ale oprócz niewątpliwie zapierającej dech w piersi treści, bardzo przypadła mi do gustu forma:)
Bardzo fajne foty, ciekawe ujęcia i perspektywa. Naprawde przyjemnie ogląda się i czyta ten wątek. Pozdrawiam, gratuluję i czekam na więcej!:)
G

Witam ;]

Holender a ja mam takie pytanko do Ciebie bo widzę, że jesteś doświadczony w tej dziedzinie, interesuje mnie jaki wykrywacz polecił byś mi na monetki itp. bo to mnie najbardziej ciekawi, pasjonuje. Zaznaczam, że nie jestem zbytnio doświadczony ;] I czy warto kupić używany wykrywacz ;]

Tak wogóle to Twoje fanty są godne podziwu ;] takie coś mnie interesuje.

Pozdrawiam .

nie usuwam, ale proszę - jeżeli chcesz uzyskać info, załóż wątek w odpowiednim dziale, lub skorzystaj z forumowej wyszukiwarki - wiele na ten temat napisano

-pozdro-

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 22:45 05-11-2009

Plavix,Człowieku !
To jak ty możesz spokojnie spać nie mając wykryawcza ???
Jak można oddychać nie mając wykrywki ?
Jak się w ogóle tak uchowałeś ?

Ale zupełnie poważnie to odpowiedź trzeba zacząć tak:spotkaj się na polu z kimś,kto z wykrywką łazi.Nic takiej szkoły nie zastąpi.Z regóły ludzie którzy taplają się w błocie na polu szukając jakiejś zapomnianej monetki są życzliwi i pokażą jak i co.
Nie ma właściwie przeciwwskazań do kupna używanego sprzętu.Osobiście odradzam tylko kupowanie używanego sprzętu przez internet.Kilku moich kolegów miało kłopoty z uszkodzonymi cewkami...czego na zdjęciach widać nie było.Poza tym tak jak w przypadku kanarka(ace 250)cena w aukcji (plus koszt wysyłki) często niewiele się różni od sklepowej.
Jak coś jeszcze,pisz na xlt1@wp.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie