vaz Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Akcja nie była prowadzona w lasach piątkowskich ale w innym,ograniczonym rejonie.A to co znaleziono jest ułamkiem tego co zostało w ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fester Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 No dobra, ale mieszkając na danym terenie raczej wie się co gdzie i jak, nieprawdaż?? Przynajmniej niektórzy wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 2 Grudzień 2008 Share Napisano 2 Grudzień 2008 Krycholec, przyda ci siehttp://www.warbirdsresourcegroup.org/LRG/bombs.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 vaz ma rację, ale wyżej się poprawiłem i napisałem, że to okolice lagera (smoczka. DziEki za link :Dpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
armand Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 Dodam, że znalezione wykrywaczem z firmy Armand:) W służbach mundurowych liczy się skuteczność sprzętu, a nie apteka" w zasięgach demonstrowana często na forach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 hehe pan armand fajnie to dodal :D ale fakt używają tych wykrywaczy :) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 Jesli o tym mowa to jebel też by im wystarczył:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 coś czuję, że wybuchnie kutnia :D ja swoim ace 150 wyciągłem xD jakiś pocisk moździeżowy.Ale tylko dlatego że był 20 cm pod ziemią.pozdro ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 poprawka znalazłem, a tego cholerstwa nie wyciągałem z ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy84 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 Krycholec--> a czy przypadkiem nie było to blisko smietniska??????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 Tak ;D, suchy84 ty jestes z Mielca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 3 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2008 Aha i jbc zgłoszone saperom :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krycholec93 Napisano 17 Wrzesień 2009 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2009 Ciąg dalszy czyszczenia http://www.hej.mielec.pl/galeria/art860.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.