Rujewit Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Napisano 2 Grudzień 2008 Witam! Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu nieśmiertelnika, może być trudne ponieważ wżerka powstała w najmniej potrzebnym miejscu:/ Jedyne co udało mi się ustalić to cztery pierwsze znaki (dwóch jestem na 100% pewny, reszty po na 65%) St.BA"
Rujewit Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Napisano 2 Grudzień 2008 Witam! Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu nieśmiertelnika, może być trudne ponieważ wżerka powstała w najmniej potrzebnym miejscu:/ Jedyne co udało mi się ustalić to cztery pierwsze znaki (dwóch jestem na 100% pewny, reszty po na 65%) St.BA"
Rujewit Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Napisano 2 Grudzień 2008 Zbliżenie, wiem że może nic nie widać ale czy lepszych jakością zdjęć już w ogóle nic nie widać.
coriolan Napisano 2 Grudzień 2008 Napisano 2 Grudzień 2008 Nie da rady okreslić jednostki;zbyt wiele znaczeń takiego skrótu
Pytanie
Rujewit
Witam!
Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu nieśmiertelnika, może być trudne ponieważ wżerka powstała w najmniej potrzebnym miejscu:/ Jedyne co udało mi się ustalić to cztery pierwsze znaki (dwóch jestem na 100% pewny, reszty po na 65%)
St.BA"
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.