walker69 Napisano 30 Listopad 2008 Autor Napisano 30 Listopad 2008 Witam! Dolna część ma oznaczenie AM93a, a górna M93b i nie rozumiem dlaczego ten zapalnik tak wygląda. Pewno nie widziałem jeszcze wszystkich i będę wdzięczny za jakieś info na jego temat (gdzie był używany, czemu ma taką budowę itd.).Pozdrawiam
walker69 Napisano 30 Listopad 2008 Autor Napisano 30 Listopad 2008 Szczerze to liczyłem właśnie na Twoją pomoc MK i nie musiałem długo czekać :) Moje podejrzenia były słuszne ale niczym nie poparte.WIELKIE dzięki!
MK Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 spoko, gdybyś miał jakieś inne c.k. zapalniki do identyfikacji to powiadom mnie na priva a pomogę, czasem mogę przegapić, nie siedzę cały czas na forum choć się staram :)
muslim Napisano 1 Grudzień 2008 Napisano 1 Grudzień 2008 Fajnie MK że jesteś specem od takich zapalników. Mam akurat kilka do identyfikacji ;]
walker69 Napisano 30 Listopad 2008 Autor Napisano 30 Listopad 2008 Witam! Dolna część ma oznaczenie AM93a, a górna M93b i nie rozumiem dlaczego ten zapalnik tak wygląda. Pewno nie widziałem jeszcze wszystkich i będę wdzięczny za jakieś info na jego temat (gdzie był używany, czemu ma taką budowę itd.).Pozdrawiam
Pytanie
walker69
Witam! Dolna część ma oznaczenie AM93a, a górna M93b i nie rozumiem dlaczego ten zapalnik tak wygląda. Pewno nie widziałem jeszcze wszystkich i będę wdzięczny za jakieś info na jego temat (gdzie był używany, czemu ma taką budowę itd.).
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.