generał61 Napisano 30 Listopad 2008 Autor Napisano 30 Listopad 2008 W moim wykrywaczu Fiszer F2 po włączeniu i próbie jakiejśkolwiek operacji na panelu, następuje jego wyłączenie. Baterie pełne. Co może być powodem tego problemu? Proszę o pomoc.
kk 67 Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 kolego baterie f 2 pracuje tylko na alkaicznych ty dales zwykle i nie bedzie dzialal
ensiferum3 Napisano 30 Listopad 2008 Napisano 30 Listopad 2008 Jak podłączysz słuchawki to będzie działał i na zwykłych.
tomek64 Napisano 2 Grudzień 2008 Napisano 2 Grudzień 2008 ...nie będzie :( Mój F 2 na zwykłych cynkowych zaraz się sam wyłącza, a ostatnio wskazania wariowały po założeniu alkalicznych baterii panasonica. Po wsadzeniu energizerów chodzi jak trzeba i co Wy na to ?
cecholek Napisano 2 Grudzień 2008 Napisano 2 Grudzień 2008 Może niech stworzą limitowaną serię energizer_F2 ;)A swoją drogą to ciekawy ,,problem,, , może jest to jakiś błąd gdzieś na układzie ?Jeśli jednemu działa , a drugiemu nie ?Może Proscan coś wie na ten temat ?
ensiferum3 Napisano 2 Grudzień 2008 Napisano 2 Grudzień 2008 Ja miałem zwykłe z SONY i na słuchawkach działa a bez nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.