festunguben Napisano 22 Marzec 2009 Napisano 22 Marzec 2009 rudolf - możesz zdradzić jak masz ustawioną dyskryminację i czułość w Proximie?POZDROOO!
rudolf Napisano 23 Marzec 2009 Autor Napisano 23 Marzec 2009 Festunguben odpowiadałem już na to pytanie w tym wątku.
rudolf Napisano 14 Kwiecień 2009 Autor Napisano 14 Kwiecień 2009 Znajomy pochwalił mi się takim fantem-ile mógłbym mu za to zaproponować?
rudolf Napisano 17 Kwiecień 2009 Autor Napisano 17 Kwiecień 2009 Dostałem od znajomego coś takiego,kto zgadnie co to?
rudolf Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Napisano 9 Czerwiec 2009 Dziś jeden dołek 2 hełmy i 3 rury widoczne na foto.Zasięg proximy mnie zaskoczył
Wolf 25 Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 Gratuluje fantów mnie jeszcze taką głębokością proxima nie zaskoczyła ale widze ,że naprawde może ...Na dynamiku czy trybie jednoczesnym ?Pozdrawiam
Walwuch Napisano 10 Czerwiec 2009 Napisano 10 Czerwiec 2009 Rudolf, a po jakim sygnale wiesz, że przedmiot zalega głęboko i warto kopać?? Bo powiem Ci, że o ile dynamik mam konkretnie obcykany (czasami nawet udaje mi się na nim ciekawe, stalowe rzeczy namierzyć), to statyk i jednoczesny to dla mnie przysłowiowa czarna magia. Pomożesz mi?
rudolf Napisano 10 Czerwiec 2009 Autor Napisano 10 Czerwiec 2009 Dynamik to raczej na drobne kolorki,na głęboką militarkę statyk a najlepiej mix bo lapiesz wszystko.Jeżeli zaczniesz chodzić na statyku lub mixie to szybko zaczniesz rozpoznawać sygnały.Na początku pomocna jest instrukcja,i wiele godzin w terenie,kombinuj experymentuj do wszystkiego najlepiej samemu dojść bo jak będziesz słuchać rozmaitych porad to bedziesz miał wodę z mózgu.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.