bjar_1 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Share Napisano 28 Listopad 2008 Co to za cuda? Reaktywację robią? Wiecie coś więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 To chyba jakiś żart..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 28 Listopad 2008 Autor Share Napisano 28 Listopad 2008 No chyba nie właśnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riteks Napisano 28 Listopad 2008 Share Napisano 28 Listopad 2008 Jak dla mnie to ten tytuł nic nie mówi.Bardziej kojarzy mi się z jakimś Czeskim bądź Słowackim słowem ale mogę się mylic.Choć jak widzę w obsadzie Lindę to pewnie będzie to parodia czegoś.Zapewne kolejny jakiś superserial.Gdyby to miałby być faktycznie film o majorze Dobrzańskim to raczej powinien mieć tytuł Hubal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.