pono0 Napisano 27 Listopad 2008 Autor Napisano 27 Listopad 2008 witam proszę mi orientalnie powiedzieć w jakich granicach może być wart wykop Mg 34. Jest w dobrym stanie wyciągnięty z piasku stal zdrowa i mocna widoczne resztki oksydy i bić posiada ebonitową kolbę czy kwota 1700-1800 zł to dobra cena
pono0 Napisano 27 Listopad 2008 Autor Napisano 27 Listopad 2008 no tak ale prosiłem o podanie przypuszczalnej wartości rynkowej a nie o głupi komentarz
feld Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 To nie jest głupi komentarz.Widocznie nie docierają do ciebie ostatnie posty.Musisz byc bardzo odwazny zadajac teraz takie pytania-a co niektórzy czekają i zacierają rece.
kowalinho Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 Ale jak podać 'przypuszczalną wartość rynkową' przedmiotu, którym handel jest w praktyce nielegalny i karalny? No, chyba że mówimy o czarnym rynku, to inna rozmowa...
pono0 Napisano 27 Listopad 2008 Autor Napisano 27 Listopad 2008 no ok ale to ze pytam się o cenę takiego przedmiotu nie musi oznaczać że go posiadam ani ze posiadam cokolwiek niezgodnego z prawem dlatego nie muszę się bać odwiedzin o 6 rano. a można założyć że chodzi o egzemplarz zdekowany jakie sprzedawane są na allegro jeżeli już nawet nie można zapytać się o cenę normalnego wykopka
Łukasz Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 Witam!Czemu człowiek nie może uzyskać tu jakiej kolwiek odp. odnośnie broni palnej?!Pada pytanie i na 3-4 pojawia się 251 komentarzy typu 5-8-12 lat za kraty. Każdy ma swoje sumienie, każdy ma swoje życie i sam o nim decyduje. Chce zbierać wykopki mg34 niech zbiera... Może uda się w jakiś sposób zalegalizować ten zabytek? Chciałbym choć raz zobaczyć tu jakąś sensowną wypowiedź... a nie tylko bezsensowny spam w postaci postów jak wyżej.Druga sprawa, ze zdaje się regulamin forum zakazuje takowych wątków. :-)Kolego pono0, niestety ja Ci nie pomogę- nie moja działka.Pozdrawiam, Łukasz
torba5 Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 Witam w polsce to czarny rynek ale u sasiadów już nie tu masz cene zdekowanego cacuszka mniam http://www.egun.de/market/item.php?id=1997421pozdro
torba5 Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 a tu jeszcze cena samej optyki http://www.egun.de/market/item.php?id=2026597
havir Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 i tu cos masz na dole: http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=75973#421924
monte_ch Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Nic tylko jechać do naszych sąsiadów Czechosłowaków,którzy mają szczęście mieszkać w normalniejszym ,niż Polska kraju i kupować !!!!a potem dokładnie zadekować (ukryć) i czekać,aż normalni ludzie dojdą do władzy i w końcu coś zrobią z naszym chorym prawem".Zdrów eksploratorzy !!!
pono0 Napisano 27 Listopad 2008 Autor Napisano 27 Listopad 2008 witam proszę mi orientalnie powiedzieć w jakich granicach może być wart wykop Mg 34. Jest w dobrym stanie wyciągnięty z piasku stal zdrowa i mocna widoczne resztki oksydy i bić posiada ebonitową kolbę czy kwota 1700-1800 zł to dobra cena
Pytanie
pono0
proszę mi orientalnie powiedzieć w jakich granicach może być wart wykop Mg 34. Jest w dobrym stanie wyciągnięty z piasku stal zdrowa i mocna widoczne resztki oksydy i bić posiada ebonitową kolbę czy kwota 1700-1800 zł to dobra cena
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.