Skocz do zawartości
  • 0

MG 34

pono0

Pytanie

Napisano
witam
proszę mi orientalnie powiedzieć w jakich granicach może być wart wykop Mg 34. Jest w dobrym stanie wyciągnięty z piasku stal zdrowa i mocna widoczne resztki oksydy i bić posiada ebonitową kolbę czy kwota 1700-1800 zł to dobra cena

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
To nie jest głupi komentarz.Widocznie nie docierają do ciebie ostatnie posty.Musisz byc bardzo odwazny zadajac teraz takie pytania-a co niektórzy czekają i zacierają rece.
Napisano
Ale jak podać 'przypuszczalną wartość rynkową' przedmiotu, którym handel jest w praktyce nielegalny i karalny? No, chyba że mówimy o czarnym rynku, to inna rozmowa...
Napisano
no ok ale to ze pytam się o cenę takiego przedmiotu nie musi oznaczać że go posiadam ani ze posiadam cokolwiek niezgodnego z prawem dlatego nie muszę się bać odwiedzin o 6 rano. a można założyć że chodzi o egzemplarz zdekowany jakie sprzedawane są na allegro jeżeli już nawet nie można zapytać się o cenę normalnego wykopka
Napisano
Witam!

Czemu człowiek nie może uzyskać tu jakiej kolwiek odp. odnośnie broni palnej?!

Pada pytanie i na 3-4 pojawia się 251 komentarzy typu 5-8-12 lat za kraty. Każdy ma swoje sumienie, każdy ma swoje życie i sam o nim decyduje. Chce zbierać wykopki mg34 niech zbiera... Może uda się w jakiś sposób zalegalizować ten zabytek? Chciałbym choć raz zobaczyć tu jakąś sensowną wypowiedź... a nie tylko bezsensowny spam w postaci postów jak wyżej.

Druga sprawa, ze zdaje się regulamin forum zakazuje takowych wątków. :-)

Kolego pono0, niestety ja Ci nie pomogę- nie moja działka.

Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Witam w polsce to czarny rynek ale u sasiadów już nie tu masz cene zdekowanego cacuszka mniam http://www.egun.de/market/item.php?id=1997421
pozdro
Napisano
Nic tylko jechać do naszych sąsiadów Czechosłowaków,którzy mają szczęście mieszkać w normalniejszym ,niż Polska kraju i kupować !!!!a potem dokładnie zadekować (ukryć) i czekać,aż normalni ludzie dojdą do władzy i w końcu coś zrobią z naszym chorym prawem".Zdrów eksploratorzy !!!
Napisano
witam
proszę mi orientalnie powiedzieć w jakich granicach może być wart wykop Mg 34. Jest w dobrym stanie wyciągnięty z piasku stal zdrowa i mocna widoczne resztki oksydy i bić posiada ebonitową kolbę czy kwota 1700-1800 zł to dobra cena

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie