szajka Napisano 27 Listopad 2008 Autor Napisano 27 Listopad 2008 Czy ktoś ma może jakieś info na ten temat widziałem kilka zdjeć ale to spod Zgorzelca rozbitych t-34 i sprzetu niemieckiego a czy na odcinku Żary-Wrocław było podobnie ??
szajka Napisano 27 Listopad 2008 Autor Napisano 27 Listopad 2008 heheh literowka ale w sumie to prawda bo z autostrada to malo ma wspolnego patrzyłem na mapach cosik sie tam przemieszczało ale czy jakies potyczki były ??? moze ktos wie
feld Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 No własnie zalezy jaki rejon-Zary i Wrocław to dwie miejscowosci w dosc sporej odległosci od siebie.W rejonie jednej działo sie sporo,a w rejonie drógiej równiez.Pomiedzy tymi miejscowosciami tez.Dlatego nalezy podac bardziej precyzyjnie.
feld Napisano 27 Listopad 2008 Napisano 27 Listopad 2008 A te T-34 to zostały rozbite na odcinku autostrady do Drezna.Obecnie po Niemieckiej stronie nysy.
boysss Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 jak ktos namierzyl miejsce to ma dla siebie
sirpavlo Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Witka Ciekawe po co komu T-34 tego na złomie od cholery .Prawdo podobnie koło jeżeli chodzi o Zarski odcinek miejscowość Grotów znajdował się główny sztab dowodzenia (sowiecki)w czasie wyzwalania terenów miedzy Bobrem a Nysą tak sobie odpoczywali troszeczkę .Przy autostradzie to chyba jednak rejony Świętoszowa były by ciekawe. Cos takiego jak miejscowość Pstrąże.
szajka Napisano 29 Listopad 2008 Autor Napisano 29 Listopad 2008 dzieki za pomoc Sir pavlo i Feld :) cosik skrzystam pozdrawiam
szajka Napisano 29 Listopad 2008 Autor Napisano 29 Listopad 2008 a boysss to tylko ty tak myslisz a po drugie pytam o rejon a nie o miejscowke z dokladnoscia do cm jak to jest zawsze w twoim przypadku :P
boysss Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 wiarz mi ze mam cie po dziore w .... i całe szczescie ze wymienieni przez ciebie ludzie milcza bo bylo by ci naprawde głupio wybielaj sie dalej
woytas Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 Zaprawde powiadam Wam Panowie - beda karteczki!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.