Wyro Napisano 23 Listopad 2008 Autor Napisano 23 Listopad 2008 27 grudnia w sobotę (po świętach Bożego Narodzenia) proponuje spotkanie w jakiejś knajpce w Sulejówku poszukiwaczy z okolic (od Wesołej po Mińsk mazowiecki plus północ - południe Sulejówka:) ). Albo, żeby nie było stu koncepcji: 29 grudnia, godz. 18.00, Pub U Dziadka" (Kubuś"), salka restauracyjna. Wiadomo, ze cześć moich kolegów z okolic stwierdzi, że lepiej się nie ujawniać, o swoich miejscach nie gadać, najlepiej z domu nie wychodzić i kopać w nocy... ale jeśli będzie nas dwóch trzech (a liczę na lepszą frekwencję) to i tak będzie fajnie.Pozdrawiam i spotkajmy się. Razem będzie jeszcze fajniej, a o swoich tajemnicach nikt nie musi mówić:) Zawsze można się jakąś mapą wymienić, o okolicy pogadać. ja do tego czasu myślę, że będę miał pewien mapkowy" rarytas. Wszystkiego nie zdradzę, ale częścią się podzielę:)Piszcie tu i na GG 9954100Wyroi
Louis Napisano 23 Listopad 2008 Napisano 23 Listopad 2008 Witam,temat idealny do działu Spotkania, Integracje".Jestem za.Proponowane miejsce jak najbardziej w klimacie" :).A może jakiś termin przedświąteczny?Pozdrawiam
Wyro Napisano 23 Listopad 2008 Autor Napisano 23 Listopad 2008 A więc zmiana, ale ostateczna, bo poza Louisem na GG druga osoba prosiła o wcześniejszy termin. 13 grudnia. Inne dane te same. To widzimy się i zgłaszajcie się, czy poza nami jest ktoś chętny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.