szeregowy-sztuk Napisano 21 Listopad 2008 Autor Napisano 21 Listopad 2008 Czołem!Patrzę sobie za okno a tu śniegiem sypie ostro, no i zaczyna go przybywać. No i odrazu pomyślałem o zimowych rekonstrukcjach:D Coś w tym roku będzie?? Wiem, że 27 grudnia w Poznaniu PW, a czy coś więcej?? Skansen Pilicy coś organizuje?? Jest dopiero listopad i już mamy śnieg, a zapowiadają zimę ostrą, mrożną i śnieżną więc warto to wykorzystać ;)Pozdrawiam!
jazlowiak Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 13-14 grudnia w Starych Budach spotkanie grup 1939 roku
robo01 Napisano 21 Listopad 2008 Napisano 21 Listopad 2008 Pawle jakieś szcegóły bo na maila nic jeszcze nie dostaliśmy:(GRHNarew"
kloki Napisano 28 Listopad 2008 Napisano 28 Listopad 2008 Skansen w tym roku najprawdopodobniej nie będzie nic organizował. Fundusze z tego co wiem zostaną przeznaczone na remont FAMO.Pozdrawiam.
Klemens Forel Napisano 29 Listopad 2008 Napisano 29 Listopad 2008 Chyba sobie jaja robicie a ja juz sie napaliłem Yamaha znowu przyjechać:) :):) Zimówki kupiłem i płozy zamontowałem i zderzak przedni do bramy wjazdowej do skansenu....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.