Skocz do zawartości

Coś na drobnicę...

Prezes14

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Chciałbym kupić jakiś sprzęt na drobnicę.Polecano mi Ace 250, garrett gta x500. Co sądzicie o tych wykrywkach?Jakie byście jeszcze polecali na drobnicę?Pozdrawiam.
Napisano
ace250 na poczatek na pewno sprosta oczekiwaniom i nie przysporzy wielu problemów jeśli chodzi o obsługe, moim zdaniem sprzęt na prawdę godny polecenia.
Napisano
nie napisałeś o kasie - ale też polecam ace250 - jest łatwy w obsłudze, bezstresowy i w razie czego sprzedając go nic nie stracisz
Napisano
jak trafisz x-30 w rozsądnej cenie /ok 1000/ to na pewno warto, proxima nie jest z typowo na drobnice, rutus jest znany z niespecjalnej dyskryminacji.
Napisano
solarke za dyskryminacje to ja miałem ochotę o drzewo rozwalic - a jakbym wiedział ile przez niego nerwów zjem to bym nigdy go nie kupił - natomiast proxima - to już inna bajka - jak dla mnie dyskryminacja działa o wiele lepiej i nie warto nawet tych dwóch wykrywaczy porównywać pod tym względem - tryb dynamiczny w tym wykrywaczu jest typowo moneciarski, no ale takie jest moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać. pozdrawiam
Napisano
Swojego czasu używałem ACE250 , X-terki 30 , później 50 ,teraz mam też coś z Minelaba , ale mniejsza o to .
Jeżeli dysponujesz ograniczoną kaską to zdecydowanie polecam produkt ze stajni Garretta- mianowicie wspomniane ACE 250 .
Dyskryminacja nie sprawiająca problemów , prosty , intuicyjny no i na kolorową drobnicę w swojej klasie cenowej najlepszy .
Poszukaj używanego , najlepiej z gwarancją - będzie zdecydowanie taniej niż np. X-30 , a efekty będą zbliżone.
Napisano
Witam.

Co do offa: W X-Terrach warto od razu wskoczyć na X70.
A co do pytania w poście to dwa sprzęty według mnie wchodzą w grę: Tesoro Cibola i Rutus Proxima. Ta pierwsza prostsza w obsłudze i przyjemniejsza w użyciu a ten drugi to wykrywacz który będzie ósł" wraz z Twoim doświadczeniem.

Pozdrawiam

VW
Napisano
@longwood - między X-30 , a 50 różnica jest widoczna . Między 30 ,a 70 to skok w hiperprzestrzeni .
Ja również chciałem przeskoczyć na 70 - jednak coś mnie tknęło i kupiłem Sov.GT .
Bawiłem się parę godzin x-70 i zaskoczyła mnie pozytywnie .
Jeżeli miałbym wybierać raz jeszcze,to z 30 zmienił bym od razu na 70.
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie