Skocz do zawartości

robili to również dla zysku

sas1

Rekomendowane odpowiedzi

FilipFx2: tu nie chodzi o obrone przypadku, tylko spolecznosci, wiec nie wiem skad zaiste gdybania o ludziach z forum..
Ja np nie chce opini hieny, szubrawca, złodzieja i belzebuba, tylko porzadnego obywatela ktory kocha historię.
pozdro!

I tak bla bla od kilkunastu lat jest juz nas na tym forum kilka tysięcy osób zamiast naprawdę napisać do ministerstwa lub zorganizować zlot z prawdziwego zdarzenia i na nim podpisać petycje. Ale jak to zwykle w naszej branży skonczy się na jeńczeniu że Policja zła i wszyscy przeciwko nam sprawa ucichnie i dalej bedziemy sie bawić w chowanego z naszym prawem i administracją która je egzekwuje czyli norma.
Po drugie watek ten jest tez bodajże na newsach poz szajka

Powiem ci że ludzie tu raczej boją się nalotów Policji po ujawnieniu . Boją się stracić tego co znaleźli i konsekwencji za to. Wiec trudno by było ludzi namówić do podpisania takiej petycji do ministerstwa. Ale trzeba to jakoś ruszyć bo coraz więcej takich artykułów na nasz temat.

Czesi i Niemcy,Slowacy,Ukraincy,Bialorusini,Litwini, tylko czychaja na Skarby Kultury Polskiej.Czy Polska obroni sie przed Nimi?Czy starczy nam sil?Oplacamy wiecej sluzb niz za komuny,wiecej niz Korea Polnocna,za Kim ir Sena,czy jak ten kolo sie nazywal.Pozyczymy PATRIOTY od US i A zeby nikt nie wyrwal nam tajemnicy produkcji POLONEZA ATU co jest szczytem polskiej mysli technicznej,oraz maszynek do miesa na licencji ZSRR,prawdziwa perelka,absolutnie zakazana i bezwzglednie scigana przez SG,KGB,CBS,Straz Pozarna i STASI.

A wszystkim opowiadajmy ze jestesmy w centrum Europy,ze tutaj jest geograficzne centrum Europy,ze za 5 lat wejdziemy do strefy Euro,a na wiosne do czasu zachodnio-europejskiego,oprócz Polskich Kolei Panstwowych,które z powodu strajku pan kasjerek w okienkach i panów ustawiajacych szyny.Ja tak robie Wokulski.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie