Luftlander Napisano 14 Listopad 2008 Autor Napisano 14 Listopad 2008 Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym medalu, proszę o informacje lub podanie linków. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
grba Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Projektowany Medal Odzyskanych Ziem Śląska Cieszyńskiego" na Allegro wyglądał tak.
grba Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 W znanej kolekcji ma taką wstążkę...http://klub.chip.pl/asnieg/foto/012.jpg
grba Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Twoja wstążka pochodzi z resortowego odznaczenia Ministerstwa Spraw Wewnętrznych Odznaka za Zasługi w Ochronie Porządku Publicznego" wzór z roku 1971.Sanacja z PeeReLem...
Luftlander Napisano 14 Listopad 2008 Autor Napisano 14 Listopad 2008 Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym medalu, proszę o informacje lub podanie linków. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Pytanie
Luftlander
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym medalu, proszę o informacje lub podanie linków. Z góry dziękuję.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.