pawel_breslau Napisano 11 Listopad 2008 Autor Napisano 11 Listopad 2008 Witam.Dzoisiaj wyszedł taki oto guziczek.Ok 2,5 cm średnicy.Czyżby guziczek Księstwa Warszawskiego???Czekam na jakieś sugestie od znawców tematu.
pawel_breslau Napisano 11 Listopad 2008 Autor Napisano 11 Listopad 2008 I tył.Życzę udanych wykopków.Pozdrawiam.Paweł
pawel_breslau Napisano 12 Listopad 2008 Autor Napisano 12 Listopad 2008 Witam.Martian,mam prośbę.Możesz bardziej sprecyzować to co napisałeś.Rangowy to chyba oznaczał iż należał do jakiegoś oficera lub podoficera,tak?Pozrawiam.Paweł
pawel_breslau Napisano 11 Listopad 2008 Autor Napisano 11 Listopad 2008 Witam.Dzięki za szybką odpowiedź.Ja za bardzo się nie znam lesz szperając w internecie zauważyłem podobnego do mojego Orła i stąd mój tytuł wystawiony w tym dziale.Ale dzięki serdeczne.Może ktoś z Was ma jeszcze jakieś pomysły?Pozdrawiam.Paweł
Pytanie
pawel_breslau
Witam.Dzoisiaj wyszedł taki oto guziczek.Ok 2,5 cm średnicy.Czyżby guziczek Księstwa Warszawskiego???
Czekam na jakieś sugestie od znawców tematu.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.