dzieci3 Napisano 9 Listopad 2008 Autor Napisano 9 Listopad 2008 Witam,wpadł mi w ręce taki kubek mam pytanie kto go produkował?
dzieci3 Napisano 10 Listopad 2008 Autor Napisano 10 Listopad 2008 Kubek nabyłem na aukcji wraz z książką W Warszawskiej Brygadzie Pancerno-Motorowej"Wacława Zaleskiego oficera tego pułku,zresztą bardzo ciekawy zapis obalający mity wydarzeń w czasie kampanii 1939,opisywane przez m.in Steblika i innych którzy tylko korzystali z przekazu informacji a nie byli uczestnikami.Pzdr.
dzieci3 Napisano 9 Listopad 2008 Autor Napisano 9 Listopad 2008 Widzę że chyba nic z tego nie będzie.Pzdr.
maxikasek Napisano 9 Listopad 2008 Napisano 9 Listopad 2008 Myslisz, że to czat i ludzie siedzą tu non stop :-). Poczekaj najpierw kilka dni, zanim to stwierdzisz a nie po przerwie na kanapkę. A kubek to włoski m33.http://www.ioh.pl/sprzet/index.php?art=1
dzieci3 Napisano 9 Listopad 2008 Autor Napisano 9 Listopad 2008 Serdeczne dzięki,ale po co tyle agresji z tą kanapką.Pw.
dzieci3 Napisano 9 Listopad 2008 Autor Napisano 9 Listopad 2008 Witam,wpadł mi w ręce taki kubek mam pytanie kto go produkował?
maxikasek Napisano 10 Listopad 2008 Napisano 10 Listopad 2008 Wybacz, ale wrzuciłeś przedmiot do ID i po dwóch godzinach już stwierdzasz, że nikt Ci nie pomoże. Zawsze mnie to irytuje.
Pytanie
dzieci3
Witam,wpadł mi w ręce taki kubek mam pytanie kto go produkował?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.