festunguben Napisano 7 Listopad 2008 Autor Napisano 7 Listopad 2008 Jak w temacie, z kąt pochodzą??? Czy znaczek na foto 3 to niemiecka wrona? Bardzo podobne ale chyba nie, zresztą niech wypowie się ktoś kto ma o tym jakieś pojęcie.
Kopacz1 Napisano 14 Luty 2009 Napisano 14 Luty 2009 tu mam tego producenta ale data wcześniejszapod wronką jest M na Twoim zdjęciu festunguben jest takie M
festunguben Napisano 14 Luty 2009 Autor Napisano 14 Luty 2009 Ha! A mówiłem że niemieckie, kumple się kłócili ze mną i zapierali, że to na pewno nie swasta a jednak. Podzienkował Panowie;) Pozdro!
festunguben Napisano 14 Luty 2009 Autor Napisano 14 Luty 2009 Odkopuje po latach ;) Może ktoś skojarzy o co be?
MK Napisano 14 Luty 2009 Napisano 14 Luty 2009 Masz producenta - P128 - Wolf & Co. K.G., Walsrode/Hannover, 14 i 25 seria z 1940 roku i wrona jako znak odbioru (? Waffenamt... niestety nie do odczytania) czyli niemiecka.
festunguben Napisano 7 Listopad 2008 Autor Napisano 7 Listopad 2008 Jak w temacie, z kąt pochodzą??? Czy znaczek na foto 3 to niemiecka wrona? Bardzo podobne ale chyba nie, zresztą niech wypowie się ktoś kto ma o tym jakieś pojęcie.
festunguben Napisano 7 Listopad 2008 Autor Napisano 7 Listopad 2008 do złudzenia przypomina swaste w kółku, ale nie spotkałem się z takim biciem...
Pytanie
festunguben
Jak w temacie, z kąt pochodzą??? Czy znaczek na foto 3 to niemiecka wrona? Bardzo podobne ale chyba nie, zresztą niech wypowie się ktoś kto ma o tym jakieś pojęcie.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.