jabol Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 WitamProsze o potwierdzenie i informacje czy jutro tj. 08.11.08 odbedzie sie co miesieczna gielda staroci. W sumie tydzien temu bylo Wszystkich Swietych, wiec nie powinno byc gieldy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 7 Listopad 2008 Share Napisano 7 Listopad 2008 Jabol wg info które napisał tendrzak giełda jest dziś i jutro więc nie pozostaje nic innego jak się wybrać :Dpozdrawiam Kurtps.odpowiedź jest tutaj :Dhttp://www.odkrywca.pl/gieldy-staroci,213695.html#213695 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 7 Listopad 2008 Autor Share Napisano 7 Listopad 2008 Dzieki, jednak jest to spoko.Pozdarwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 byłem, przetrwałem i kumpli spotkałem ale fantów brak :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 8 Listopad 2008 Autor Share Napisano 8 Listopad 2008 WITKAPowiem ze w sumie pierwszy raz bylem po przeniesieniu na nowe miejsce, troche zagubiony ale spoko, wiecej chodzenia jest ale bardziej przejrzyscie moim zdaniem. Obawialem sie cen !!! i to fakt ale sa jeszce kultulralni sprzedawcy hahaha. Pare rzeczy zakupilem odziwo i to nawet w fajnych cenach.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Witam. Czy mogli byście podać to nowe miejsce gdzie jest teraz giełda. Nie bylem już parę lat a chciał bym się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 8 Listopad 2008 Share Napisano 8 Listopad 2008 Nowa miejscówka znajduje się koło stadionu Szombierki Bytom.Faktem jest że nowa miejscówka jest o wiele lepsza gdyż nie wszyscy się ściskaja w kupie a jest luźniej i przyjemniej.Nawet cyganie już nie tylko patelnie sprzedają ale i piły spalinowe :Dpozdrawiam Kurtps. a alko jak zwykle na giełdzie się leje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabol Napisano 8 Listopad 2008 Autor Share Napisano 8 Listopad 2008 Jak pisze Kurt, kolo stadionu. Fajnie z autostrady dojaz jest, nie trzeba po miescie duzo jezdzic. Nastepna planowana na 06.12 byle pogoda byla i ludziska dopisaly. To w Mikolaja wiec beda moze prezenty ahah i promocje !!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 Dzięki w grudniu na pewno będę dziś nie dałem rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.