Wrotycz Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 U mnie tak samo siedzą pod sklepem ci „prawdziwi Polacy” z przed 10 lat. Brak zębów, ubranie brudne, poplamione, ale ogolono na łyso głowy, maja do dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makul Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Jak to się mówi - skinem jest się przez resztę życia. A prawdziwi Polacy wg. mnie są trochę inni. Np. uczestniczą w obchodach rocznic narodowych, pielęgnują w swoich rodzinach tradycje niepodległościowo-patriotyczne i dbają o dobro kraju, będącego ich Ojczyzną - w każdej dziedzinie.makul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Przejrzyjcie profile znajomych naszego ekonstruktora" i profile ich znajomych. Ilu można tam znaleźć różnych matematyków" (14/18/88 itp). Przeraża mnie wiek tych białych wojowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peiper Napisano 14 Listopad 2008 Share Napisano 14 Listopad 2008 Pytanie do matematyków" ;-)Co oznacza AD (14) ? Bo mnie się to kojarzy się tylko z Adolfem Dymszą.Bo znaczenia 18 (AH) i 88 (HH) są mi znane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 15 Listopad 2008 Share Napisano 15 Listopad 2008 Przykro mi to stwierdzić, ale wasze posty w tym watku nie mają nic wspólnego z rekonstrukcją, a ten dział nie jest miejscem na rozmowy o ideologii, jakiejkolwiek. Dość tych dywagacji. Zamykam kramik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.