Wrotycz Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 U mnie tak samo siedzą pod sklepem ci „prawdziwi Polacy” z przed 10 lat. Brak zębów, ubranie brudne, poplamione, ale ogolono na łyso głowy, maja do dzisiaj.
makul Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Jak to się mówi - skinem jest się przez resztę życia. A prawdziwi Polacy wg. mnie są trochę inni. Np. uczestniczą w obchodach rocznic narodowych, pielęgnują w swoich rodzinach tradycje niepodległościowo-patriotyczne i dbają o dobro kraju, będącego ich Ojczyzną - w każdej dziedzinie.makul
AKMS Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Przejrzyjcie profile znajomych naszego ekonstruktora" i profile ich znajomych. Ilu można tam znaleźć różnych matematyków" (14/18/88 itp). Przeraża mnie wiek tych białych wojowników.
Peiper Napisano 14 Listopad 2008 Napisano 14 Listopad 2008 Pytanie do matematyków" ;-)Co oznacza AD (14) ? Bo mnie się to kojarzy się tylko z Adolfem Dymszą.Bo znaczenia 18 (AH) i 88 (HH) są mi znane.
Dunczyk Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 Przykro mi to stwierdzić, ale wasze posty w tym watku nie mają nic wspólnego z rekonstrukcją, a ten dział nie jest miejscem na rozmowy o ideologii, jakiejkolwiek. Dość tych dywagacji. Zamykam kramik.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.