basteksf Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 witam chciał bym zakupić magnes neodymowy ale nie wiem jaki kupić ;/i gdzie kupić bo wielu ludzi mówi że na allegro nie ma sensu bo można się nieźle nadziaćjak by można było to podajcie jakieś namiary na dobry magnesz góry dziękipozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabat Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 no to magnesyneodymowe.fora.pl i tam do użytkownika daramtta on prowadzi sprzedaż. ja kupiłem 70*30 i jest ogromny ale kupiłem bez obudowy za 110zł a obudowe dorobiłem za 40 zł u tokarza(każdy ci to dorobi). ma on wielką siłę która mogłaby zmiażdżyć palce. 70*30 jest taki uiwersalny nie za wielki i nie za mały. aha pan darmatt jest chyba też użytkownikiem tego forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
basteksf Posted November 6, 2008 Author Share Posted November 6, 2008 A z czego zrobiłeś tą obudowę może masz jakieś zdjęcia jak tak to wrzuć Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabat Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 zdjęć nie mam ale to można z nierdzewki albo se zwykłej stali ale jak będzie zwykła to oliwienie bo zardzewieje. a jest to zrobione tak że magnes jest w owalnym pudełeczku z gwintem u góry i od góry jest przykręcana pokrywa wraz z uchwytem.może teraz na weekend fotki porobie to ci na privata wyśle Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawcion123 Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 najpierw się zarejestruj, a potem zobacz >http://www.magnesyneodymowe.fora.pl/jaki-magnes-najlepszy,4/?sid=6eb942da0b7fe4676f43fe660ea0de98 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.