basteksf Napisano 6 Listopad 2008 Autor Napisano 6 Listopad 2008 witam chciał bym zakupić magnes neodymowy ale nie wiem jaki kupić ;/i gdzie kupić bo wielu ludzi mówi że na allegro nie ma sensu bo można się nieźle nadziaćjak by można było to podajcie jakieś namiary na dobry magnesz góry dziękipozdrawiam
rabat Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 no to magnesyneodymowe.fora.pl i tam do użytkownika daramtta on prowadzi sprzedaż. ja kupiłem 70*30 i jest ogromny ale kupiłem bez obudowy za 110zł a obudowe dorobiłem za 40 zł u tokarza(każdy ci to dorobi). ma on wielką siłę która mogłaby zmiażdżyć palce. 70*30 jest taki uiwersalny nie za wielki i nie za mały. aha pan darmatt jest chyba też użytkownikiem tego forum
basteksf Napisano 6 Listopad 2008 Autor Napisano 6 Listopad 2008 A z czego zrobiłeś tą obudowę może masz jakieś zdjęcia jak tak to wrzuć
rabat Napisano 6 Listopad 2008 Napisano 6 Listopad 2008 zdjęć nie mam ale to można z nierdzewki albo se zwykłej stali ale jak będzie zwykła to oliwienie bo zardzewieje. a jest to zrobione tak że magnes jest w owalnym pudełeczku z gwintem u góry i od góry jest przykręcana pokrywa wraz z uchwytem.może teraz na weekend fotki porobie to ci na privata wyśle
pawcion123 Napisano 7 Listopad 2008 Napisano 7 Listopad 2008 najpierw się zarejestruj, a potem zobacz >http://www.magnesyneodymowe.fora.pl/jaki-magnes-najlepszy,4/?sid=6eb942da0b7fe4676f43fe660ea0de98
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.