dominik.zd Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 Witam!Mam do was prośbę, tzn czy moglibyście zidentyfikowaćtą odznakę? Będę bardzo wdzięczny :D.Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
huk 100 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 tak zwany zamarznięty kawałek mięsa " za kampanie zimową na wschodzie -pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
rauszdelikt Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 resztki Winterschlacht Im Osten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huk 100 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 kiedyś na Ruskim Brodzie znajdowałem po kilka sztuk w płytkich dołkach -szkopy jak mieli iść do niewoli to w ten sposób sie ich pozbywali bo Ruski za taki medal od razu walił w beret –pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominik.zd Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 Jeszcze raz dziękuję za pomoc!Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
dominik.zd
Witam!
Mam do was prośbę, tzn czy moglibyście zidentyfikować
tą odznakę? Będę bardzo wdzięczny :D.
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.