MK Napisano 4 Listopad 2008 Autor Napisano 4 Listopad 2008 Szału nie ma, ale tak dla świętego spokoju wrzucam na id, bo znaleziony z I- i II-wojennymi gratami.
Łukasz Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 klucz do obcinania drutu" hahahha padłemto tak jak okręt do ładowania zboża :-)Tak, jak napisał kolega HD1940.Pozdrawiam, Łukasz
MK Napisano 4 Listopad 2008 Autor Napisano 4 Listopad 2008 Szału nie ma, ale tak dla świętego spokoju wrzucam na id, bo znaleziony z I- i II-wojennymi gratami.
vfr800 Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 miałem kiedyś taką tandetę w latach początkowych 70-tych.
MK Napisano 4 Listopad 2008 Autor Napisano 4 Listopad 2008 czyli spokojnie można przyjąć, że ktoś się wybrał na spacer czy na grzyby z kluczem i go zgubił. Dzięki, dalej nie wnikam, idzie na złom. pozdro
szeregowy1993 Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 Cze. Widziałem coś takiego podobnego u dziadka w garażu i powiedział mi dziadek że to klucz do obcinania drutu i że go używają saperzy. Pozdro MK
Pytanie
MK
Szału nie ma, ale tak dla świętego spokoju wrzucam na id, bo znaleziony z I- i II-wojennymi gratami.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.