Dżozef1969 Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 WitamWybrałem się dzisiaj z kolegą trochę pokopać, oczywiście nie byłem na czas - więc kolega zaczął kopać beze mnie. Jak dotarłem na miejsce po 5 minutach łażenia pierwszy sygnał i wyszła klamra ss , w zasadzie mogłem już jechać do domu bo więcej nic nie wyszło. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 klamerka przepłukana tylko wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 Zdjęcia trochę niewyraźne ale dam lepsze jak ją doprowadzę do porządku. Jak narazie żadnej sygnatury nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Gratulacje, alpakówka!!! Opłaca się wyskoczyć na wykopki z naszym wspólnym kolegą, coś o tym wiem;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 3 Listopad 2008 Autor Share Napisano 3 Listopad 2008 To Tobie wysyłał fotkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Dokładnie - hot line:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Gratuluje kilka stówek masz w kieszeni no niestety widełek nie będzie - nagminna to przypadłość alpakówek -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Cze.3 od prawej alpaka bez widelek Huku:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 3 Listopad 2008 Share Napisano 3 Listopad 2008 Zapomnialem pogratulowac kol:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Fakt - widełki w rozsypce ale nie mam co narzekać biorąc pod uwagę że to moja pierwsza konkretna klamra nie licząc rozpadającej się stalówki.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 po oliwce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Widełki zgodnie z przewidywaniami rozpadły się.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Widać już jakieś sygnatury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Sygnatury są ale na razie ciężko odczytać - jak odcyfruje to podam.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Na początku jest prawdopodobnie: O.Cges. i coś jeszcze ale muszę ją jeszcze doczyścić delikatnie to może będzie lepiej widać.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kijow Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Po co się męczyć z czyszczeniem dobra kopie można kupić za 50 zł na allegro.http://www.allegro.pl/item474601222_klamra_niemiecka_ss_niemcy.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Przecież ja Ci nie bronie kupować kopi jak chcesz to kupuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Nie jestem pewny czy dobrze ale odczytałem sygnaturę : O.Cges.gesen. "Jeżeli ktoś wie coś o tym producencie to będę wdzięczny za informację.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koppelmann Napisano 4 Listopad 2008 Share Napisano 4 Listopad 2008 Sygnatura to prawdo podobnie O&C ges.gesch czyli Overhoff & Cie z Ludenscheid, gratulacje ładna sztuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dżozef1969 Napisano 4 Listopad 2008 Autor Share Napisano 4 Listopad 2008 Dzięki za informację.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.