Kaligari Napisano 1 Listopad 2008 Autor Napisano 1 Listopad 2008 Zwracam się z wielką prośbą do szanownych kolegów o pomoc w ustaleniu numeru Messtischblattu miejscowości Rappenhöh,obecnie ta miejscowość nazywa się Kozaki i jest położona 6km na południowy-wschód od Gołdapi.Jeżeli ktoś znajduje się w posiadaniu informacji na jakiej stronie mogę odnaleźć dobrej jakości Messtischblatt z w/w miejscowością to prosił bym tego dobrego człowieka o info na priv.pozdrowionka :D
von Neumarkt Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 http://geogreif.uni-greifswald.de/geogreif/geogreif-content/upload/mtbl/17100Gurnen.jpg
Kaligari Napisano 1 Listopad 2008 Autor Napisano 1 Listopad 2008 dzięki:)ma ktoś może lepszą rozdzielczość?
Swiety82 Napisano 1 Listopad 2008 Napisano 1 Listopad 2008 Jasne, www.topmap.pl, ale za 15zł :/Jeśli ta mapa nie jest ogólnodostępna(jakich wiele jeszcze), to zostają 3 opcje:1. masz-kiepska rozdzielczość2. Znajomi poszukiwacze mający dany arkusz3. Zakup w wersji cyfrowej
Kaligari Napisano 1 Listopad 2008 Autor Napisano 1 Listopad 2008 chodzi o coś podobnego :)tylko z Rappenhöh
Kaligari Napisano 1 Listopad 2008 Autor Napisano 1 Listopad 2008 dokładnie tak!:Dmógł byś przesłać mi to na mój @ ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.