Skocz do zawartości

Lublin spokajmy się

michal16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
no to nie widzę przeszkód żeby się ustawić na jakieś poszukiwania. nie mam jakiegoś specjalnego sprzętu ale mój ace150 też sobie dobrze radzi. gg 2348727 może coś się zorganizuje.
  • 3 weeks later...
Napisano
Też szukam ludzi z Lublina lub okolic na jakieś wypady w teren. Teraz to chyba nie da rady ze względu na pogodę, ale bliżej wiosny chętnie się przyłączę.
Napisano
witam panowie ja jestem z slaska ale czesto bywam u lubelskim i chodze z wykrywaczem w okolicach sosnowica parczew wlodawa moze kiedys sie spotkamy czesto bywam w maju i caly sierpien
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Napisano
Witam!

Zaczyna robić się ciepło i chyba czas wyjść w teren. Do tej pory kopałem zwykle sam, ale jak ktos ma ochotę mozemy sie ustawic na jakiś wspólny wypad.
A tak przy okazji, kto z was kopał w okolicach Trębaczowa i Zofiówki? bo dzisiaj rolnik mówił mi, że już drugi rok z kolei ktoś kopie na jego polu.
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam!!Ludzi z lublina i okolic...Chciałbym też się przyłączyć..Explorer se i dużo czasu(:Mam też samochód sezon w pełni więc proszę pisać: mario123@konto.pl
Napisano
Witam!Przyznaję się bez bicia To JA kopię w trębaczowie..(:Może ktoś dołączy? A tak na marginesie to ten rolnik raczej spokojnie Ci mówił o tej bezprawnej orce na jego polu?)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie