michal16 Napisano 1 Listopad 2008 Autor Share Napisano 1 Listopad 2008 Witam. Umówił by się ktos na wspólne kopanie w Lublinie i okolicach.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek2610 Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 Witam. A skąd kolega jest? Bo ja z Lublina i też nie bardzo mam z kim latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 1 Listopad 2008 Autor Share Napisano 1 Listopad 2008 ja tez z Lublina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek2610 Napisano 1 Listopad 2008 Share Napisano 1 Listopad 2008 no to nie widzę przeszkód żeby się ustawić na jakieś poszukiwania. nie mam jakiegoś specjalnego sprzętu ale mój ace150 też sobie dobrze radzi. gg 2348727 może coś się zorganizuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnemyofGod Napisano 21 Listopad 2008 Share Napisano 21 Listopad 2008 Też szukam ludzi z Lublina lub okolic na jakieś wypady w teren. Teraz to chyba nie da rady ze względu na pogodę, ale bliżej wiosny chętnie się przyłączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 26 Listopad 2008 Share Napisano 26 Listopad 2008 Widzę że lubelskie się obudziło.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Chętnie ! Może jakaś fajna pogoda trafi się jeszcze przed wiosną:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 Też pochodzę z Lublina i czasem odwiedzam te tereny. W razie czego dajcie znać;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 27 Listopad 2008 Share Napisano 27 Listopad 2008 witam panowie ja jestem z slaska ale czesto bywam u lubelskim i chodze z wykrywaczem w okolicach sosnowica parczew wlodawa moze kiedys sie spotkamy czesto bywam w maju i caly sierpien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opol12 Napisano 3 Grudzień 2008 Share Napisano 3 Grudzień 2008 terenowiec 69 może byśmy te niemienice sprawdzili we 3 dziej tez jest chętny tam połazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$niper. Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 Niemienice fajne okolice Krasnystaw skopany ale trzeba sie pokrecic dobrze i zawsze cos wyjdzie...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$niper. Napisano 25 Grudzień 2008 Share Napisano 25 Grudzień 2008 Niemienic fajne okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Panowiehttp://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=647104#778010może ktoś - coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EnemyofGod Napisano 27 Marzec 2009 Share Napisano 27 Marzec 2009 Witam!Zaczyna robić się ciepło i chyba czas wyjść w teren. Do tej pory kopałem zwykle sam, ale jak ktos ma ochotę mozemy sie ustawic na jakiś wspólny wypad. A tak przy okazji, kto z was kopał w okolicach Trębaczowa i Zofiówki? bo dzisiaj rolnik mówił mi, że już drugi rok z kolei ktoś kopie na jego polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2009 Cześć , jest już ciepło jakieś wspólne kopanie ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 4 Lipiec 2009 Share Napisano 4 Lipiec 2009 jeszcze troszeczkę...niech pojawią się ścierniska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 7 Lipiec 2009 Share Napisano 7 Lipiec 2009 przygarniecie do ekipy salamandrę z Biłgoraja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 Witam!!Ludzi z lublina i okolic...Chciałbym też się przyłączyć..Explorer se i dużo czasu(:Mam też samochód sezon w pełni więc proszę pisać: mario123@konto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek2610 Napisano 24 Lipiec 2009 Share Napisano 24 Lipiec 2009 witam, ja niestety nie mam auta, ale wolne weekendy i ace 150 oraz chęci. maciek2610@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario7813 Napisano 26 Lipiec 2009 Share Napisano 26 Lipiec 2009 Witam!Przyznaję się bez bicia To JA kopię w trębaczowie..(:Może ktoś dołączy? A tak na marginesie to ten rolnik raczej spokojnie Ci mówił o tej bezprawnej orce na jego polu?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.