keniker Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 Witam jestem początkującym dopiero zaczynam przygodne z poszukiwaniami nie znam się zabardzo na sprzętach i nie wiem jaki sprzęt wybrać. Mam Na oku ten oto wkrywacz: http://allegro.pl/item468998078_wykrywacz_metali_regulacja_sygnal_dzwiekowy_100.htmlCo o nim sądzicie czy jest dobry ?Prosze o sugestje i komętarze Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzieci3 Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Witam,tyle samo znajdziesz mając do dyspozycji samą saperkę.Szkoda nawet tej 100-ki,cena mówi sama za siebie.Poczytaj forum,masz do pomocy również wyszukiwarkę.Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdziss15 Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 odradzam zakup co najwyżej możesz znaleźć czołg pod dywanem tym czymś Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabis94 Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 kupując swój pierwszy wykrywacz kupiłem ,bardzo podobny za 500pln.. idąc na pierwsze wykopki z kolegą z F2 ,tylko dzięki jemu nie rozwaliłem go o drzewo.Oddałem go sprzedawcy dołożyłem jeszcze 400plnów i kupiłem większego Ptaszka:)Piska aż miło:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zone51 Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 kolego dołóż troszeczkę a sprzedam ci swego ACE 150 na początek :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
keniker Posted November 1, 2008 Author Share Posted November 1, 2008 Witam przeglądałem stare wątki na temat wykrywaczów i znalazłem parę tanich i podobno nie złych wykrywaczy o to one: - Jabel - Pulsaroraz jeden z allegro:http://allegro.pl/item469350810_impulsowy_wykrywacz_metali.html#galleryi jeszcze dodam ze bardziej interesuje mnie militarka niz drobnica. Pozdrawiam Prosze o odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
keniker Posted November 1, 2008 Author Share Posted November 1, 2008 Zone51 - słyszałem ze ace 150 to trudny sprzęt dla początkujących i nie jest zbyt dobry na militarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabor Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 ACE jest super prostym sprzętem i dobrym rozwiązaniem na początek , natomiast typowym militaresem to z pewnością kanareczek nie jest .Pozdrawiam B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
detekta8 Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 ja na poczatek kupilem cos podobnego za 300zl i pozniej zalowalem bo moglem dolozyc kasy i od razu kupic cos konkretniejszego a apetyt rosnie w miare jedzenia i szybko bedziesz chcial kopac glebiej i efektywniej dlatego zrob tak jak radzi reszta czyli zbierz wiecej pieniedzy i wez np: ace 150 pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
arci Posted November 2, 2008 Share Posted November 2, 2008 jak na militarkę to kup używkę Rutusa Solarisa.Zdrów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zone51 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 ja powiem jedno biegam z ACE 150 od roku , łusek , ogórków i innego żelastwa z militarki mam już dosyć , w błędzie jest ten kto twierdzi inaczej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keniker Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 Witam A co sądzicie O wykrywaczu PROTON ?? tutaj link do aukcji pozdrawiam serdeczniehttp://allegro.pl/item468853482_wykrywacz_metali_proton.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
basteksf Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 mówie ci daj se spokój z MD i pozatym to jest w statyku co nie jest zbyt wygodne Link to comment Share on other sites More sharing options...
keniker Posted November 5, 2008 Author Share Posted November 5, 2008 ok a co powiecie o tym protonie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzieci3 Posted November 6, 2008 Share Posted November 6, 2008 Nie było ofert kupna-odpowiedz z podanego linka jest raczej wymowna.Pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keniker Posted November 8, 2008 Author Share Posted November 8, 2008 Witam jednak postanowilem ze kupie na następny sezon czyli w lutym rutusa ultre od kolegi pozdrawiam i temat mozna skasowac albo zamknąc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.