Skocz do zawartości

nokia N70

michal16

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Mam takie nietypowe pyatnie,niewiem do kogo się zwrucić . Chcę kupić używaną komórkę do 350 zł najlepiej Nokie N70 , co o niej sądzicie. Prosił bym jeszcze jakieś inne typy komórek w podobnej cenie i funkcjami jak N70. Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Napisano
witam,
ja pracuje w Orange więc coś moge poradzić w tym temacie.
Nie polecam N70. Słaba bateria, symbian co chwila się wiesza. Nie warto i tyle. Z nokii to już lepiej jakąś 6300 albo 6500slide. Osobiście polecam Sony Ericssony ;)
Napisano
jeżeli ma to być telefon do dzwonienia i pisania sms, to jak najbardziej sony ericsson k750i, do tego aparat 2mpx(na g.. sie nadaje, ale przy dobrym swietle moze byc;) bateria długo trzyma i w tej cenie myślę że uda się go kupić

PozdrO
Napisano
michał16 ja osobiście preferuje seriw W :) moge Ci polecić k550i k750i oczywiście k800i jest bardzo fajny :)

Swiety82 pracuje w departamencie zarządzania należnościami ale wcześniej pracowałem na propozycji więc troche tych telefonów sprzedawałem :)
Napisano
Witam. No to tak napewno musi mieć Bluetooth, dobry aparat ,MP3 o to mi głównie chodzi, no i jeszce żeby bateria długo trzymała , duży wyświetlacz.Pozdraiwma
Napisano
jeżeli masz umowe w orange i chcesz zdjąć simloka to płacisz 500zł więc o wiele taniej wyjdzie Ci u jakiejś firmy co sprzedaje telefony i akcesoria gsm

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie