Skocz do zawartości

Czy się opłaca ???

dado373

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Drodzy koledzy odkrywcy mam do was pytanko, czy opłaca się kupić gti2500 w firmie viking ??? I czy to najlepsza wykrywka na kolorek w tym przedziale cenowym ???
Napisano
Witam.

A co to znaczy czy się opłaca?" Podaj jakieś porównania cenowe z innymi sklepami to wtedy można zacząć się zastanawiać. A co do tego czy jest to ajlepsza wykrywka na kolorek" to muszę Ci powiedzieć, że po prostu takie zwierze nie istnieje:) Każdy sprzęt ma swoje plusy i minusy.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Nie opłaca się !!! Idze zima ,fantów coraz mniej ,policja już pewnie jest na twoim tropie , bo przeczytali że kupujesz wykrywacz .A jak już wydasz kasę i przezwyciężysz strach ,wejdziesz na pole i uda ci się zejść z niego z fantami i bez wideł w plecach ,to będziesz się znów zastanawiał jak je sprzedać , za ile, I CZY TO SIĘ OPŁACA . Pozdro...
Napisano
Po pierwsze fantów nie sprzedaje. Po drugie bez pozwolenia na cudzych poletkach nie śmigam. CZYLI NIE MAM SIĘ CZEGO OBAWIAĆ.
Pozdrawiam dado373
Napisano
Ja zadałem normalne pytanie, zastanawiam się nad zmianom wykrywki i chciałem się poradzić ludzi którzy wiedzą coś o tym sprzęcie. A ty wyskakujesz z jakimiś przewrażliwionymi opiniami.
Napisano
jedego możesz być pewien: viking to solidna firma i od strony technicznej nie powinno być żadnych problemów zarówno przy zakupie, jak i ewentualnym późniejszym serwisie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie