zabi Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 Witam,Czy ktoś z szanownego grona czytał może w/w książkę? Warto wydać na nią te 5 dyszek?Z góry dzięki za opiniePozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Mialem dzisiaj w rece i tez sie zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabi Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 No ja właśnie tylko w necie widziałem, ale nie miałem okazji przekartkować tej książki... Musze się wybrać do księgarni na tygodniu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 26 Październik 2008 Share Napisano 26 Październik 2008 Warto. całościowe obiektywne nowe spojrzenie na kampanie włoską. autor opisuje wiele przemilczanych faktów z tej kampanii zwłaszcza ze strony alianckiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.