BRAT_MIH Napisano 24 Październik 2008 Autor Napisano 24 Październik 2008 Była to to zwiniete mocno, dzisiaj z nudów to rozprostowałem i patrzę, że ma jakąs literkę M, z tyłu krzyżyk. Wykopałem to na polu obok kulki muszkietowej, ale czy można to jakoś powiązać?
BRAT_MIH Napisano 24 Październik 2008 Autor Napisano 24 Październik 2008 Tez mi się wydaję ze to ołów. Zostawie sobie zatem, bo stare. Dzięki.
BRAT_MIH Napisano 24 Październik 2008 Autor Napisano 24 Październik 2008 Była to to zwiniete mocno, dzisiaj z nudów to rozprostowałem i patrzę, że ma jakąs literkę M, z tyłu krzyżyk. Wykopałem to na polu obok kulki muszkietowej, ale czy można to jakoś powiązać?
BRAT_MIH Napisano 24 Październik 2008 Autor Napisano 24 Październik 2008 Czy to jest coś związanego z rolnictwem, czy warte zatrzymania ??
Pytanie
BRAT_MIH
Była to to zwiniete mocno, dzisiaj z nudów to rozprostowałem i patrzę, że ma jakąs literkę M, z tyłu krzyżyk. Wykopałem to na polu obok kulki muszkietowej, ale czy można to jakoś powiązać?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.