Skocz do zawartości
  • 0

Manierka

michal1514

Pytanie

Napisano
Witam ! zdobyłem dzisiaj manierke, wykopek...została znaleziona w miejscu gdzie walczyły wojska rosyjskie z niemieckimi w 2 wojnie...nie wiem czy dzialo sie cos w 1, ale przejdźmy do rzeczy...nie wiem jaka to jest...kształt manierki ma z jednej strony jest wgłębiona...ale ustnik ma bardzo wąski i wywinięty na zewnatrz...ma ktos moze pomysl jaka to moze byc ? i prosilbym o foto...ja jak bede mial jak to zrobie fotke i wstawie

16 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://img116.imageshack.us/my.php?image=zdjcie023xb0.jpg

oto fotka robiona telefonem ale cos na niej widac :) jak juz mowilem z drugiej strony jest ona rownomiernie wglebiona ...macie pomysly jaka to manierka ?
Napisano
Witam ! zdobyłem dzisiaj manierke, wykopek...została znaleziona w miejscu gdzie walczyły wojska rosyjskie z niemieckimi w 2 wojnie...nie wiem czy dzialo sie cos w 1, ale przejdźmy do rzeczy...nie wiem jaka to jest...kształt manierki ma z jednej strony jest wgłębiona...ale ustnik ma bardzo wąski i wywinięty na zewnatrz...ma ktos moze pomysl jaka to moze byc ? i prosilbym o foto...ja jak bede mial jak to zrobie fotke i wstawie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie