KudłatyHD Napisano 28 Październik 2008 Autor Napisano 28 Październik 2008 Wwal to na jakiś serwer i daj linka, albo podeślij to ja to zrobie.
8total4 Napisano 29 Październik 2008 Napisano 29 Październik 2008 kawał dobrej roboty, trzeba non stop nagłaśniac nasze stanowisko, może wkońcu ktos zauwazy ze poszukiwacz to nie złodziej i bandyta, tylko pasjonat i ktos kto ratuje przed bronowaniem czasem bardzo cenne (w kontekscie historycznym) rzeczy.Oby odbywało się więcej takich spotkań jak Chroberz (żałuje że nie dotarłem:[ )Wg. mnie Artykul z KudlatymHD w roli glownej, jest życiową opinią, a nie przyprawianiem i koloryzowaniem naszego hobby.Byle jak najwięcej takich działań!!ps. Jaro5: dalo by radę to jakoś podzielic na fragmenty w wiekszej rozdzielczosci i wrzucic? pozdro!
stangret Napisano 29 Październik 2008 Napisano 29 Październik 2008 Chroberz nie powiedział jeszcze ostatniego słowa.To spotkanie to dopiero poczatek pokazywania poszukiwaczy w innym świetle.Dzięki takim jak Kudłaty czy Jaro większa część społeczeństwa zaczyna rozumieć czym jest pasja poszukiwacza.To zmiana mentalności i podejścia a przede wszystkim edukacja mogą spowodować że będziemy postrzegani przez szersze kręgi w innym świetle.Było wcześniej o strachu przed ujawnianiem się.Czy hobby w demokratycznym państwie, jeśli przestrzega sie elementarnych zasad prawa to przestępstwo?Na zlocie w Chrobrzu było 140 poszukiwaczy, a ich zdjęcia są na kilku galeriach w setkach sztuk i przeróżnych pozach.Czy to oznacza że jutro Wszyscy będą mieli wizyty 6 rano.Panowie. Nie popadajmy w paranoję. Zdecydowanie należy wyrażnie mówić o Naszym hobby.Boi się ten, kto ma coś na sumieniu.pozdrawiamstangret
miecio^ Napisano 30 Październik 2008 Napisano 30 Październik 2008 Pozdro dla wszystkich przesyła Piotrków :)))))))
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.