Zwierzu Napisano 18 Październik 2008 Autor Napisano 18 Październik 2008 Dzis na pobojowisku z 45 r.wyszła taka blacha.Wybite na miej jest W.SCHMIEROHL.Co to kurna jest?Ma dziurke jakby na sznurek albo na cos.Pierwszy raz takie cos trafiłem...Prosze o identyfikacje...
felfree Napisano 18 Październik 2008 Napisano 18 Październik 2008 a to nie blaszka z nazwiskiem , ja podobną znalazlem tylko bylo rosyjskie nazwisko , i byly cztery dziurki , tak jakby to bylo naszyte na mundur , plaszcz..
adek_ Napisano 18 Październik 2008 Napisano 18 Październik 2008 moze to jakas ręczna robótka niesmiertelnika zołnierza Volksturmu ?
Zwierzu Napisano 18 Październik 2008 Autor Napisano 18 Październik 2008 Własnie tak podejrzewam że SCHMIEROHL to nazwisko a W. to inicjał imienia.Ale czy napewno???
Zwierzu Napisano 20 Październik 2008 Autor Napisano 20 Październik 2008 Moze jeszcze jakieś sugestie?
Pytanie
Zwierzu
Dzis na pobojowisku z 45 r.wyszła taka blacha.
Wybite na miej jest W.SCHMIEROHL.Co to kurna jest?Ma dziurke jakby na sznurek albo na cos.Pierwszy raz takie cos trafiłem...
Prosze o identyfikacje...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.