szefek19775 Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 W jakich rejonach zamierzacie biegać ? las czy pole ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakes Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 witam niema sprawy ja bardzo chętnie się wybiorę na małe co nieco ;)tylko żeby pogoda dopisała to było by super od razu przetestuje nową sondę ,byłem z nią w lesie ale krótko ze 2 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mietka Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Myślę, że raczej jakiś las bo na polu będzie niezłe błoto ale w sumie się nie zastanawiałem zależny od pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakes Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 też mi sie wydaje ze las będzie lepszym rozwiązaniem ,no chyba że będzie tak jak dziś do końca tygodnia to powinno troszkę przeschnąć na polachMietka wysłałem ci na prywa mój nr tel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakes Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 szefek19775 chcesz pobiegać też ,to możemy sie we 3 ruszyć w teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefek19775 Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Niedziela czy sobota i w jakich godz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mietka Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Wstępnie się umówiłem z Drakesem na poranne godziny w niedzielę dochodzi jeszcze kwestia gdzie, ale są pewne sugestie. Może przemyślmy temat i jutro jakieś propozycje rzucimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefek19775 Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 I co ustalone ? Jakie rejony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakes Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 na pewno niedziela ale jeszcze nie wiadomo gdzie ,moze ty szefek dasz propozycje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakes Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 aha szefek wyslij mi nr tel do ciebie na e-mail to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolerfer Napisano 8 Marzec 2012 Share Napisano 8 Marzec 2012 Witam wszystkich! Jestem owy" jeżeli chodzi o Wawe i okolice ale w Wlkp. sporo nakopałem. Chętnie poznam miejscową ekipę oraz tereny, jak ktoś jest zainteresowany proszę o maila rolerfer@o2.pl do paliwka oczywiście dokładam. Jestem z Ochoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 17 Marzec 2012 Share Napisano 17 Marzec 2012 Ktoś coś dzisiaj, jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolerfer Napisano 17 Marzec 2012 Share Napisano 17 Marzec 2012 rajek prosze o numer tel na pw, mozemy sie dogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirbartek3 Napisano 5 Kwiecień 2012 Share Napisano 5 Kwiecień 2012 Cześc ja jestem chetny w dniach od 14 kwietnia do 25 dysponuje praktycznie codziennie czasem wolnym chętnie przyłacze się. Moje gg 13244176 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ramzesik Napisano 6 Kwiecień 2012 Share Napisano 6 Kwiecień 2012 Siema leci ktos jutro ciut swit polatac po okolicach warszawy dolaczyl bym sie bo jestem na swieta u rodzinki w ozarowie maz. Nie koniecznie okolice ozarowa po prostu z tamtad bede lecial.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bimbek Napisano 11 Kwiecień 2012 Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Witam, jestem nowy w gronie :) narazie sam latam po pow. wołomińskim jednak szukam ludzi na wspólne kopanie :)Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTR34 Napisano 17 Kwiecień 2012 Share Napisano 17 Kwiecień 2012 siema jestem tu od niedawna latam sam po okolicach Garwolina ktos jest z kopaczy z okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 27 Kwiecień 2012 Share Napisano 27 Kwiecień 2012 witam, wybiera się ktoś na militarkę w najbliższym czasie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjdvhfkdvhyjk Napisano 3 Czerwiec 2012 Share Napisano 3 Czerwiec 2012 wawa, poludniowe powiaty, lazy, magdalenka, janki, raszyn, ktos chetny? pisac gg 41680532 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
last_v8 Napisano 21 Czerwiec 2012 Share Napisano 21 Czerwiec 2012 witaj, chętnie pokopię w towarzystwie. gg nie mam, ale pisz na pmas@kredens.biz i jakoś się złapiemy. mi też na południe od Wwy pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 23 Czerwiec 2012 Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Jest ktoś chętny na wspólne kopanie, bo kompan Hebda coś wymięka ostatnio:P?? Proponuje zachód od Warszawy. Jakby co to tel: 513303094 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Czerwiec 2012 Share Napisano 23 Czerwiec 2012 Nie wymiękam,stoję przy garach po 12godzin i brak czasu:)I żona mi marudzi że mało czasu jej poświęcam więc na razie nie wiem kiedy pokopiemyTylko mojej saperki nie połam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bellial Napisano 11 Lipiec 2012 Share Napisano 11 Lipiec 2012 ja bardzo chetnie dolacze po 1/8 prosze o info na maila ace46@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turbokid Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 Panowie-jakies male kopanie w niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 21 Lipiec 2012 Share Napisano 21 Lipiec 2012 A co kolega proponuje?? Ja jestem chętny jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.