Skocz do zawartości

Wspólne wykopki. Warszawa i okolice

Ejo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
witam niema sprawy ja bardzo chętnie się wybiorę na małe co nieco ;)tylko żeby pogoda dopisała to było by super od razu przetestuje nową sondę ,byłem z nią w lesie ale krótko ze 2 h
Napisano
Myślę, że raczej jakiś las bo na polu będzie niezłe błoto ale w sumie się nie zastanawiałem zależny od pogody
Napisano
też mi sie wydaje ze las będzie lepszym rozwiązaniem ,no chyba że będzie tak jak dziś do końca tygodnia to powinno troszkę przeschnąć na polach
Mietka wysłałem ci na prywa mój nr tel
Napisano
Wstępnie się umówiłem z Drakesem na poranne godziny w niedzielę dochodzi jeszcze kwestia gdzie, ale są pewne sugestie. Może przemyślmy temat i jutro jakieś propozycje rzucimy
Napisano
Witam wszystkich! Jestem owy" jeżeli chodzi o Wawe i okolice ale w Wlkp. sporo nakopałem. Chętnie poznam miejscową ekipę oraz tereny, jak ktoś jest zainteresowany proszę o maila rolerfer@o2.pl do paliwka oczywiście dokładam. Jestem z Ochoty.
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano
Siema leci ktos jutro ciut swit polatac po okolicach warszawy dolaczyl bym sie bo jestem na swieta u rodzinki w ozarowie maz. Nie koniecznie okolice ozarowa po prostu z tamtad bede lecial.pozdro.
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Napisano
witaj, chętnie pokopię w towarzystwie. gg nie mam, ale pisz na pmas@kredens.biz i jakoś się złapiemy. mi też na południe od Wwy pasuje.
Napisano
Jest ktoś chętny na wspólne kopanie, bo kompan Hebda coś wymięka ostatnio:P?? Proponuje zachód od Warszawy. Jakby co to tel: 513303094
Napisano
Nie wymiękam,stoję przy garach po 12godzin i brak czasu:)
I żona mi marudzi że mało czasu jej poświęcam więc na razie nie wiem kiedy pokopiemy
Tylko mojej saperki nie połam!
  • 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie