rabat Napisano 21 Grudzień 2011 Share Napisano 21 Grudzień 2011 Też jestem z Bemowa. Ciężko będzie teraz kopać:( Ziemia twarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Laiso Napisano 29 Grudzień 2011 Share Napisano 29 Grudzień 2011 Eeeeetam twarda;) Bródno-Piaseczno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mietka Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Jak pogoda pozwoli w dniach 06 - 08.01. w okolicach Piaseczna - są chętni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 witam, bardzo chętnie, byle nie było mrozu...jestem z Brwinowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 mogę kogoś zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maufrais Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Ja się chętnie wybiorę w okolice Piaseczna (znam sporo miejsc) jeśli mnie ktoś weźmie ze sobą. Jestem z okolic Bemowa. Kontakt na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 3 Styczeń 2012 Share Napisano 3 Styczeń 2012 Kto w weekend grasował w Wilanowie :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Maufrais i Mietka na jaki dzień się umawiamy, ja mam trzy dni wolne??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 4 Styczeń 2012 Share Napisano 4 Styczeń 2012 Też był bym chętny ale na 100% będę wiedział jutro wieczorem czy mam weekend wolny. Może podeślemy do siebie nr.tel żeby łatwiej było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 5 Styczeń 2012 Share Napisano 5 Styczeń 2012 Mietka jaka decyzja... z Maufraisem wstępnie się umówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Panowie męska decyzja jedziemy jutro czy nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Jedziemy ale gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józefowski Leśnik Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Otwock i okolice zaprasza ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walezy Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 A może Góra Kalwaria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Józefowski Leśnik Napisano 7 Styczeń 2012 Share Napisano 7 Styczeń 2012 Góra Kalwaria ;) Również moje okolice :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 jutro ktoś rusza w pole??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walezy Napisano 13 Styczeń 2012 Share Napisano 13 Styczeń 2012 Marna pogoda się zapowiada. W pole nie, raczej las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 W lesie dużo śniegu:D chociaż proxima dawała radę. w taką pogodę radzę eksplorację wszelkiego typu ruinek, których nie brakuje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefek19775 Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Jeszcze kilka dni i będzie można wbić saperkę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tropiciel13 Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 W lesie już można. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefek19775 Napisano 22 Luty 2012 Share Napisano 22 Luty 2012 Jak bedzie organizowany jakis spacer dajcie znac na forum !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 witam, był ktoś w terenie?? jaki stan gruntu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mietka Napisano 26 Luty 2012 Share Napisano 26 Luty 2012 Witam. Ja dzisiaj byłem sprawdzić nową wykrywkę, ale z kopaniem lipa na kilak centymetrów i twardo jak ... diabli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drakes Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 Witam czas otworzyć sezon poćwiczyć łopatologie :) może jest ktoś chętny ,okolice Pruszkowa - Piaseczna ja już byłem , w lesie jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mietka Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Ja w sobotą, lub niedziele gdzieś myślę pojechać, możemy się zdzwonić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.