Dawid2981 Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 I kolejne łuski od amunicji mauser i 9mm prawdopodobnie P08 ParabellumJak ktoś chętny na wspólny wypad to zapraszam, od jutra do niedzieli mam czas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 5 Listopad 2011 Share Napisano 5 Listopad 2011 Nie mam jutro z kim wyjść do lasu.jest ktoś chętny na kopanie i browar?wesoła sulejówek okuniew i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 5 Listopad 2011 Share Napisano 5 Listopad 2011 Jest ktoś chętny na eksplorację w okolicach Warszawy we wtorek 8ego.Zainteresowani kontakt mail kenzo1980@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 7 Listopad 2011 Share Napisano 7 Listopad 2011 morro1980 kończe prace o 16tej w domu jestem około 17tej więc już ciemnica będzie....heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 7 Listopad 2011 Share Napisano 7 Listopad 2011 No to lipton :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 7 Listopad 2011 Share Napisano 7 Listopad 2011 ponawiam o jutrzejszy dzień. Kto chętny na wypad caly dzień okolice Warszawy/las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Zadziwia mnie co raz bardziej ilość znalezionych paczek po kondonach oraz to, że ich właścicielki są nieopodal. Czy nikt się nie interesuje tym, że syf w lasach pozostawiają także te cholerne dz.... Przepraszam za wyrażenie ale aż cały chodzę jak sobie to przypomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Nie krępuj się napisać całego wyrazu. Dziwki to nie jest wcale takie ostre wyrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 I ktoś mnie potem łapie i mówi, że niszczę ściółkę leśna :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Było skorzystać z usług koleżanek to by ci ciśnienie tak nie latało na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Mogłeś jej przeczesać ściółkę,może nie leśna ale ściółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 A tak z ciekawości to udał się wypad z ustawionym kolegą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Ja dziękuję za takie przygody w lesie. Jednak wole nie mieć HIV. Co do wypadu. To ciężko by rzec :) 1 moneta i 2 kulki minie to chyba nie jest dobry łup :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Mnie na przykład cieszy jak sobie wyjdę polatam z wykrywką,walne jakieś bro a fanty(jak ktoś zbiera to co akurat ja znalazłem to nie widzę przeciwwskazań,żeby było to jego)Grunt to nie być chytrym na fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Nie za bardzo łapię o co kaman. A kto jest chytry. Kolega mój znalazł to samo z wyjątkiem takim iż zamiast monety znalazł guzik pocztowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielw4 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 chodzi mi o to że nie zawsze coś się kopie a grunt to dobrze spędzić czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 8 Listopad 2011 Share Napisano 8 Listopad 2011 Zgadzam się z Tobą. Ja lubię samo to chodzenie, przygotowanie się logistycznie do wypadu, dreszczyk emocji przy każdym dołku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 W tym tygodniu ktoś chętny na wypad okolice Wwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mietka Napisano 14 Listopad 2011 Share Napisano 14 Listopad 2011 Witam,ja w każdy weekend się szwendam w okolicach Warszawy (Piaseczno) możemy gdzieś pokopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Weekend pracuje niestety a co tam znalazłeś ciekawego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mietka Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Standardowo łuski różnego kalibru (jedną z ciekawszych jest przedwojenna niemiecka metalowa łuska myśliwska)kilkanaście guziczków z reguły carskie i trochę grosiwa rosyjskiego trafiło się kilka srebrnych rodzynków :). Poza kolorem nic więcej mnie nie interesuję ale niektóre miejscówki mają potencjał na militarkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Mnie nie interesuje militarka. Tylko drobnica : monety, guziki, klamry...Tylko weekendy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Napisz jakie dni w tym miesiącu Ci pasują. Może razem tam wyskoczymy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mietka Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 Ja również tylko z myślą o monetkach idę na kopanie, po prostu widzę że trochę żelastwa jeszcze zalega w miejscach gdzie się monety trafiają. Jak wcześniej wspomniałem jedynie weekendy wchodzą w grę w moim przypadku. W tym tygodniu na 100% niedziela będzie grana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morro1980 Napisano 15 Listopad 2011 Share Napisano 15 Listopad 2011 No to ja odpadam, pracuję różnie :/ większości mam wolne w tygodniu... plus jeden który już był weekend w miesiącu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.