Dawid2981 Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Witam, śmiga ktoś dzisiaj pobuszować w okolicach wawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinAR Napisano 27 Sierpień 2011 Share Napisano 27 Sierpień 2011 Witam Ja jutro śmigam rano w okolice Mińska Mazowieckiego.A w okolice wawy gdzie dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamtrzc Napisano 28 Sierpień 2011 Share Napisano 28 Sierpień 2011 Marcin AR.Chętnie wybrał bym sie w tamte strony .Daj znac jak bedziesz znowu jechał.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 28 Sierpień 2011 Share Napisano 28 Sierpień 2011 Dajcie znać skąd jesteście i gdzie kopiecie moje GG 5379077 piszcie pogadamy może się zgadamy na wypad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefek19775 Napisano 1 Wrzesień 2011 Share Napisano 1 Wrzesień 2011 Ma ktoś ochotę poryć w niedzielę w okolicach wawy Tel 698-680-218 jestem mobilny !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 2 Wrzesień 2011 Share Napisano 2 Wrzesień 2011 Może ja bym wyskoczył. Masz jakąś miejscówkę na oku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sail0r Napisano 7 Wrzesień 2011 Share Napisano 7 Wrzesień 2011 Witam,Czy ktoś się może wybiera na poszukiwania w najbliższy weekend? To będzie mój pierwszy raz, więc z chęcią udałbym się z kimś bardziej doświadczonym.Pozdrawiam,Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefek19775 Napisano 9 Wrzesień 2011 Share Napisano 9 Wrzesień 2011 Jest ktoś chętny na niedziele !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Ktoś chętny w tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Niestety pracuje:/Rajek,ostatnio byłem na kontroli" na Guzikachwyszedł jeden wrześniowy,garść prlowskich,gaciaki,trochę łusek kb98,i bardzo śliczny ptaszek,co prawda powojenny ale oko cieszy(niestety nie moje)i kilka kawałków orzełków,miska alu II RPCoś widać jeszcze wychodzi,trafienia na 3osoby,ale zawsze coś:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 Tam gdzie kiedyś byliśmy tez w trójkę + osoba towarzysząca?Ja ostatnio trafiłem fajną łuseczkę, musi coś przeciwlotniczego bo 15 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Wrzesień 2011 Share Napisano 20 Wrzesień 2011 tak,tamtych łusek http://municion.org/23/23x152Belt.htmteż tam od groma wyszło jak nie było jeszcze tak przeryte:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 23 Wrzesień 2011 Share Napisano 23 Wrzesień 2011 Taka ładna pogoda a wszyscy siedzą w domu? Kto chętny z okolic zachodniej części 100licy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Wybiera się ktoś w tą sobotę w porannych godzinach? Jak coś poproszę info.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chavez Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 a jakie perspektywy poszukiwawcze ? drobnica czy militarka ? i gdzie wogóle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Hebda a Wy dalej na tych guzikach, odpuścilibyście już tej ziemi choć na trochę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 4 Październik 2011 Share Napisano 4 Październik 2011 Żeby odpuścić trzeba mieć coś innego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 6 Październik 2011 Share Napisano 6 Październik 2011 Dawid w sobotę mam plan żeby gdzieś wyskoczyć o ile nic się nie zmieni i pogoda dopisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 Poranne godzinki mi pasują, jeśli ktoś chętny w okolicach Zielonki, Nieporęt może inna propozycja, jak coś to czekam na info.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 7 Październik 2011 Share Napisano 7 Październik 2011 Rajek napisz info na forum lub maila jakie godziny Tobie odpowiadają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 To jak leci ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Heh nie zgadaliśmy się, wczoraj nie zaglądałem na forum a dzisiaj byłem sam na polu, garść kopiejek i nic ciekawego.Może następnym razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 8 Październik 2011 Share Napisano 8 Październik 2011 Heh Rajek Ty garść kopiejek a ja garść łusek, nawet jeszcze nie obczaiłem od czego :)może zgadamy się któregoś pogodnego dnia hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 WitamRusza ktoś w pole bądź do lasu :) jak coś to proszę o info... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Ma ktoś ochotę pobuszować między Ossowem a Okuniewem? Chyba że są inne propozycje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.