Skocz do zawartości

Wspólne wykopki. Warszawa i okolice

Ejo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 456
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 weeks later...
Witam.
Wybiera się kroś kopać w najbliższą sobotę?? dopiero się sprowadziłem do Warszawy i przez kilka dni nie będę miał neta więc jak co to proszę o kontakt tel.793238023. niestety nie posiadam własnego transportu. aktualnie przebywam na Bemowie. w sobotę planuję wypad na targ na koło potem można coś pokopać.

Pozdrawiam Rabat.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Witam wszystkich.
Jestem absolutnym laikiem jeśli chodzi o wykopki, sprzęt itd chociaż bardzo mnie to interesuje. Nie posiadam żadnego sprzętu (może kiedyś), ale bardzo chętnie podłączyłbym się do jakiejś grupy. Chciałbym wejść w temat, zobaczyć jak to wygląda nie tylko z perspektywy forum czy netu :)
Mogę zaoferować transport i moje towarzystwo :)
gg: 1104446

Jarek, Praga Południe

Hej Rajek
Dziś wchodzi w grę jakiś wypad. Pracę kończę po 15:30 Mokotów.Mam transport. Do przetestowania nowo zakupiony F2. Dziś kupiony. Wiec jak masz jeszcze czas czekam na info. Kostrzu77@gmail.com
608009095.
Daj znać. Czekam

Zawsze można zorganizować dalszy wypad jeśli czas na to pozwoli i chęci. Okolice Pułtuska i coś o Gzowie 10 km od Serocka słyszałem że działo się...
A jak ktoś ma chęć są ciekawe miejsca na mazurach, np. róg fuledzki z tym że tam trochę niebezpiecznie pod względem masakrycznej ilości niewybuchów, poza tym przeszło 100 letnie zabudowania, no chyba że skupiacie się tylko na okolicach wawy...Wieliszew-Nieporęt-Białobrzegi itp w strone Radzymina ale domyślam sie że już przekopane troche...Co do Nieporęckich lasów mam pytanie-ktoś z was kopał tam już?

Lasy nieporęckie są przeszukiwane od połowy lat 80-tych, bardzo ciężko jest tam cokolwiek trafić.
Pułtusk i okolice- również dobrze przeszukane. Te rejony to miejsca gdzie jeszcze warszawscy poszukiwacze docierają a i miejscowa ekipa jest bardzo silna.

Chłopaki jestem z W-wy Mokotów SND, co do miejsc to wszystkiego nie przeoramy dowodem jest urlop wakacyjny w tym roku nad morzem (Mikoszewo) Mierzeja Wislana. Bardzo dużo fantów takich ja niemiecka szpanga (złota) i medal ruski ze srebra (za odwagę) ,Za 3tygodnie będe mógł poszperać ,mam auto i czas w weekendy !!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie