Yoshka Napisano 14 Maj 2011 Share Napisano 14 Maj 2011 heh, za późno wszedłem na stronę, może następnym razem się z wami wybiorę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Jutro ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 29 Maj 2011 Share Napisano 29 Maj 2011 Hebda jutro może gdzieś wyskoczę jak sprawy na mieście załatwię i się z tym wyrobię w rozsądnych godzinach to dryndnę do Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Key_PL Napisano 31 Maj 2011 Share Napisano 31 Maj 2011 Gdyby ktoś reflektował w tygodniu, to ja chętnie - w tym czy w innym - najchętniej północne rejony, ale niekoniecznie. Pisać na gadu 507_367. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubertuss Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 czy ktoś wybiera się gdzieś w najbliższy lub przyszły weekend?bardzo chętnie bym się podczepił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 23 Czerwiec 2011 Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Witam. Wybiera się kroś kopać w najbliższą sobotę?? dopiero się sprowadziłem do Warszawy i przez kilka dni nie będę miał neta więc jak co to proszę o kontakt tel.793238023. niestety nie posiadam własnego transportu. aktualnie przebywam na Bemowie. w sobotę planuję wypad na targ na koło potem można coś pokopać. Pozdrawiam Rabat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 Leci ktoś jutro? (niedziela) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 25 Czerwiec 2011 Share Napisano 25 Czerwiec 2011 w jakie okolice panie Hebda?? ja bym sięwybrał z kimś. pozdrawiam rabat.gg 6987129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
menel-74 Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 ja jestem z Tarchomina też bym chętnie gdzieś wyskoczyłwekendy wolne albo w tygodniu po 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tormen Napisano 26 Lipiec 2011 Share Napisano 26 Lipiec 2011 Witam wszystkich. Jestem absolutnym laikiem jeśli chodzi o wykopki, sprzęt itd chociaż bardzo mnie to interesuje. Nie posiadam żadnego sprzętu (może kiedyś), ale bardzo chętnie podłączyłbym się do jakiejś grupy. Chciałbym wejść w temat, zobaczyć jak to wygląda nie tylko z perspektywy forum czy netu :)Mogę zaoferować transport i moje towarzystwo :)gg: 1104446Jarek, Praga Południe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 Ktoś się wybiera? dzisiaj, jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostrzu Napisano 3 Sierpień 2011 Share Napisano 3 Sierpień 2011 Hej RajekDziś wchodzi w grę jakiś wypad. Pracę kończę po 15:30 Mokotów.Mam transport. Do przetestowania nowo zakupiony F2. Dziś kupiony. Wiec jak masz jeszcze czas czekam na info. Kostrzu77@gmail.com608009095. Daj znać. Czekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Witam wszystkichZaczynam dopiro przygodę z eksploracją i w związku z tym szukam ludzi z Wawy i okolic którzy bardziej wprowadzili by mnie w temat od strony technicznej i praktycznej.Posiadam na start ACE 250 i mieszkam w Ząbkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 4 Sierpień 2011 Share Napisano 4 Sierpień 2011 Dużo Was w tych Ząbkach do szukania. Coraz więcej, ale integracja leży :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Pawle,dużo,oj dużo,ale mało miejsc w pobliżu gdzie Twojej łopaty nie było:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Zawsze można zorganizować dalszy wypad jeśli czas na to pozwoli i chęci. Okolice Pułtuska i coś o Gzowie 10 km od Serocka słyszałem że działo się...A jak ktoś ma chęć są ciekawe miejsca na mazurach, np. róg fuledzki z tym że tam trochę niebezpiecznie pod względem masakrycznej ilości niewybuchów, poza tym przeszło 100 letnie zabudowania, no chyba że skupiacie się tylko na okolicach wawy...Wieliszew-Nieporęt-Białobrzegi itp w strone Radzymina ale domyślam sie że już przekopane troche...Co do Nieporęckich lasów mam pytanie-ktoś z was kopał tam już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Tak czy inaczej jeśli by ktoś organizował wypad jestem chętny, oczywiście jak nie będę miał innych przedsięwzieć...Integracja - jak najbardziej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Lasy nieporęckie są przeszukiwane od połowy lat 80-tych, bardzo ciężko jest tam cokolwiek trafić. Pułtusk i okolice- również dobrze przeszukane. Te rejony to miejsca gdzie jeszcze warszawscy poszukiwacze docierają a i miejscowa ekipa jest bardzo silna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajek Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 ktoś się jutro wybiera?pawel888 podeślij mi swoje gg o ile posiadasz bo mailowo to za długo trwa, coś ciekawego Ci pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 5 Sierpień 2011 Share Napisano 5 Sierpień 2011 Czyli w najbliższych okolicach będzie ciężko coś trafić...Ale zawsze można liczyć na dotlenienie organizmu ;)i jeśli chodzi o lasy to przy okazji grzybobranie hehe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szefek19775 Napisano 7 Sierpień 2011 Share Napisano 7 Sierpień 2011 Chłopaki jestem z W-wy Mokotów SND, co do miejsc to wszystkiego nie przeoramy dowodem jest urlop wakacyjny w tym roku nad morzem (Mikoszewo) Mierzeja Wislana. Bardzo dużo fantów takich ja niemiecka szpanga (złota) i medal ruski ze srebra (za odwagę) ,Za 3tygodnie będe mógł poszperać ,mam auto i czas w weekendy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostrzu Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 Dziś ktoś się wybiera??? Jak coś kontakt na email. kostrzu77@gmil.comWstępnie wypad planujemy z Rajek. Ktos dolaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawid2981 Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 W jakich godzinach palnujecie wypada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostrzu Napisano 8 Sierpień 2011 Share Napisano 8 Sierpień 2011 Wysłałem Ci PRV. Myślę o Lipkowie.Startuje z Mokotowa koło 16:30Pozdra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanarek022 Napisano 14 Sierpień 2011 Share Napisano 14 Sierpień 2011 Witam z chęcią bym dołączył do kogoś w dniu jutrzejszym wspólnie pokopać w okolicach Warszawy.Jest ktoś chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.