sirpavlo Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 Ta zdobyczna stan opłakany ale zawsze orginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 21 Maj 2009 Share Napisano 21 Maj 2009 piękna reanimacja ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 21 Maj 2009 Autor Share Napisano 21 Maj 2009 Nie ma za co Pawle ladnie pasuje i ladnie go zrobiłes gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 23 Maj 2009 Share Napisano 23 Maj 2009 Zajebisty ten kordelas, no dobra sztylet ;)POZDRO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altekameraden Napisano 31 Maj 2009 Share Napisano 31 Maj 2009 Witam.Jestem tutaj świerzak,ale też bardzo mi się podoba kordelas/sztylet Sirpavlo.Szajka gratulacje klamerki HJ,bardzo ładna.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
festunguben Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aliens Napisano 7 Czerwiec 2009 Share Napisano 7 Czerwiec 2009 altekameraden o kiedy twoje fanty sie pokażą jako swiezaka???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Czesc witam Świerzaka" :) i reszte miło was goscic czem chata bogata :) Festung znow zona lepsza od ciebie :P ja narazie cienizna mam tzw dola poszukiwacza" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altekameraden Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Szajka kojarzysz mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altekameraden Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Szajka pokaż ten szturm pancerny,wstyd się przyznać ale nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altekameraden Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 tematycznie -fallschirmjeager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altekameraden Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 ....i m35,dobra wystarczy już tych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Witka altekameraden na pewno znajdziesz jeszcze swojego kordelasa i klamrę HJ ,tylko musisz być cierpliwy hehehe ;););).Grunt to zgrana paczka i Mistsz" w ekipie ;).Szaja mam coś na twojego doła poszukiwacza" w tą sobotę wsiadaj w auto i przyjedz do kolegi za miedzy .A i jeszcze kilka fotek jako lekarstwo na tego doła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Jeszcze nie czyszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Sorki ale fotki robione telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 I na koniec najlepsze MINA" wyłazi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 No kto zgadnie jaka to mina SA ,NSKK czy SS pin tez miał dość leżenia w glebie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 8 Czerwiec 2009 Share Napisano 8 Czerwiec 2009 Marcin pomyśl ze jest gdzieś takie całe pole minowe i czekana rozminowanie;) Pozdrawiam sirpavlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2009 graty wielkie widze pavle ze dobra jest szkoła mistszów"pozd dla was :) niezłe fanciory pewnikiem starszy mistrz maczał w tym wykrywacz niech go pewien klujacy kwiat swiśnie pozytywnie oczywiscie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Witam,kol altekamaraden pochwalił się nowym fanciorem to i Ja nie będę gorszy,teraz jest parka :-) pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
altekameraden Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Witam.Aliens-altekameraden to był zawsze altekameraden-na pewno nie jestem Pavlo.Kurcze Zebu -muszę robić po trzy sztuki ,będzie mi łatwiej i szybciej .Szajka starszy miszcz" dużo i długo musiał się uczyć od młodszego miszcza",ponoć w sobotę się widzimy?Pzdr dla wszystkich pozytywnie zakręconych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Przy okazji,co kolega sądzi o tej pticy ? Coś ten kolorek jakiś nie taki...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atb22 Napisano 9 Czerwiec 2009 Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Widzę grubo" się zrobiło w wątku Gratuluje wszystkim. Pozdrawiam kolegów zza miedzy atb22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szajka Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Altekameraden a wyglądało tak jabyś to ty się uczył od starszego mistrza :) czyżby cię przerósł.Paweł zadzwoń do mnie na komórę, bo mi stara padła i straciłem wszystkie numery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.