szajka Napisano 21 Maj 2009 Autor Napisano 21 Maj 2009 Nie ma za co Pawle ladnie pasuje i ladnie go zrobiłes gratulacje :)
festunguben Napisano 23 Maj 2009 Napisano 23 Maj 2009 Zajebisty ten kordelas, no dobra sztylet ;)POZDRO!
altekameraden Napisano 31 Maj 2009 Napisano 31 Maj 2009 Witam.Jestem tutaj świerzak,ale też bardzo mi się podoba kordelas/sztylet Sirpavlo.Szajka gratulacje klamerki HJ,bardzo ładna.Pzdr
Aliens Napisano 7 Czerwiec 2009 Napisano 7 Czerwiec 2009 altekameraden o kiedy twoje fanty sie pokażą jako swiezaka????
szajka Napisano 8 Czerwiec 2009 Autor Napisano 8 Czerwiec 2009 Czesc witam Świerzaka" :) i reszte miło was goscic czem chata bogata :) Festung znow zona lepsza od ciebie :P ja narazie cienizna mam tzw dola poszukiwacza" :)
altekameraden Napisano 8 Czerwiec 2009 Napisano 8 Czerwiec 2009 Szajka pokaż ten szturm pancerny,wstyd się przyznać ale nie mam
altekameraden Napisano 8 Czerwiec 2009 Napisano 8 Czerwiec 2009 ....i m35,dobra wystarczy już tych fotek
sirpavlo Napisano 8 Czerwiec 2009 Napisano 8 Czerwiec 2009 Witka altekameraden na pewno znajdziesz jeszcze swojego kordelasa i klamrę HJ ,tylko musisz być cierpliwy hehehe ;););).Grunt to zgrana paczka i Mistsz" w ekipie ;).Szaja mam coś na twojego doła poszukiwacza" w tą sobotę wsiadaj w auto i przyjedz do kolegi za miedzy .A i jeszcze kilka fotek jako lekarstwo na tego doła.
sirpavlo Napisano 8 Czerwiec 2009 Napisano 8 Czerwiec 2009 No kto zgadnie jaka to mina SA ,NSKK czy SS pin tez miał dość leżenia w glebie ;)
sirpavlo Napisano 8 Czerwiec 2009 Napisano 8 Czerwiec 2009 Marcin pomyśl ze jest gdzieś takie całe pole minowe i czekana rozminowanie;) Pozdrawiam sirpavlo :)
szajka Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Napisano 9 Czerwiec 2009 graty wielkie widze pavle ze dobra jest szkoła mistszów"pozd dla was :) niezłe fanciory pewnikiem starszy mistrz maczał w tym wykrywacz niech go pewien klujacy kwiat swiśnie pozytywnie oczywiscie :)
zebu74 Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 Witam,kol altekamaraden pochwalił się nowym fanciorem to i Ja nie będę gorszy,teraz jest parka :-) pzdr!
altekameraden Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 Witam.Aliens-altekameraden to był zawsze altekameraden-na pewno nie jestem Pavlo.Kurcze Zebu -muszę robić po trzy sztuki ,będzie mi łatwiej i szybciej .Szajka starszy miszcz" dużo i długo musiał się uczyć od młodszego miszcza",ponoć w sobotę się widzimy?Pzdr dla wszystkich pozytywnie zakręconych.
zebu74 Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 Przy okazji,co kolega sądzi o tej pticy ? Coś ten kolorek jakiś nie taki...pzdr
atb22 Napisano 9 Czerwiec 2009 Napisano 9 Czerwiec 2009 Widzę grubo" się zrobiło w wątku Gratuluje wszystkim. Pozdrawiam kolegów zza miedzy atb22
szajka Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Napisano 9 Czerwiec 2009 Altekameraden a wyglądało tak jabyś to ty się uczył od starszego mistrza :) czyżby cię przerósł.Paweł zadzwoń do mnie na komórę, bo mi stara padła i straciłem wszystkie numery
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.